ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές που ξεκινούν το δύσκολο, ανηφορικό και επίπονο «μαραθώνιο» των Πανελληνίων Εξετάσεων ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων σηματοδοτεί ένα σημαντικό αγώνα για τις επιδιώξεις σας για το μέλλον και αποτελεί το επισφράγισμα των προσπαθειών σας. Ο αγώνας αυτός είναι σημαντικός, αλλά δεν είναι καθοριστικός και στη ζωή σας θα επιδοθείτε σε πολλούς αγώνες, που θα διαμορφώσουν την προσωπικότητά σας και την ατομική σας πορεία.

Φτάσατε στο τέλος της σχολικής χρονιάς, δίνοντας μεγάλες μάχες και κάνοντας προσωπικές και οικονομικές θυσίες, εσείς και οι γονείς σας. Ήταν μια διαδρομή δύσβατη, κοπιώδης και δύσκολη.

Τώρα καλείστε να δώσετε «σάρκα και οστά» στα όνειρά σας. Σας εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη, όπως και στους γονείς σας που μέσα σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία, στηρίζουν τις προσπάθειές σας, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που είναι αρωγοί και καθοδηγητές σας σε κάθε βήμα.

Η ζωή δε σταματάει με την αποτυχία στις εξετάσεις, και ούτε ολοκληρώνεται με την επιτυχία σε αυτές. Είναι ένας διαρκής αγώνας στον οποίον όλοι εμείς, εκπαιδευτικοί, γονείς και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης θέλουμε να είμαστε συμπαραστάτες σας.

Η σκέψη κι οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν.

Καλή επιτυχία!

ΠΑΠΑΦΩΤΗ ΜΑΡΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ –

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.