Προτεραιότητά μας η κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου, λένε στη ΝΔ – Αποδεικνύεται ότι και στον τομέα της αντεγκληματικής και σωφρονιστικής πολιτικής, ο κ. Τσίπρας, το ΣΥΡΙΖΑ και οι σύμμαχοί τους είναι άκρως επικίνδυνοι, προσθέτει η ΝΔ

Ο θύτης της δολοφονίας του κοσμηματοπώλη στη Θεσσαλονίκη αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου, καταγγέλλει η Ν.Δ., επισημαίνοντας την ανάγκη κατάργησης του επίμαχου νόμου.

Υπενθυμίζοντας τη δολοφονία ενός 67χρονου στην Ύδρα, όπου οι δράστες και πάλι είχαν αφεθεί ελεύθεροι κάνοντας χρήση των ίδιων διατάξεων, ο υπεύθυνος του Τομέα Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, αναρωτιέται «μετά από πόσες τέτοιες εγκληματικές ενέργειες ο πρώην πρωθυπουργός και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης θα παραδεχθούν ότι με τις νομοθετικές τους πρωτοβουλίες κατέστησαν την Ελλάδα μια λιγότερο ασφαλή χώρα».

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι και στον τομέα της αντεγκληματικής και σωφρονιστικής πολιτικής, ο κύριος Τσίπρας, το ΣΥΡΙΖΑ και οι σύμμαχοί τους είναι άκρως επικίνδυνοι, προσθέτει η Ν.Δ., καθιστώντας σαφές ότι η ασφάλεια των πολιτών δεν συνιστά πεδίο ιδεοληπτικών πειραματισμών.

«Ο Νόμος Παρασκευόπουλου έπρεπε ήδη να έχει καταργηθεί. Για την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που θα προκύψει μετά τις εκλογές της 20η Σεπτέμβρη, αυτό αποτελεί άμεση προτεραιότητα» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

http://www.protothema.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.