Την Κυριακή 15-5-2016 πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για τα εγκαίνια την παιδικής χαράς στο Μεγάλο Χωριό Τήλου. Την ανακατασκευή της παιδικής χαράς  έκανε δωρεάν η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Πάνος & Χρυσηίδα – Βοήθεια στα παιδιά».

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ιδρύματος «Πάνος & Χρυσηίδα – Βοήθεια στα παιδιά» κα Διόνη Βαρδάκα,  η Δήμαρχος κα Καμμά – Αλειφέρη Μαρία, ο αντιδήμαρχος κος Φιλλίπου Αντρέας, πολλά μέλη της εταιρίας καθώς και πλήθος κόσμου.   Στην ομιλία της  η Δήμαρχος ευχαρίστησε το ίδρυμα «Πάνος & Χρυσηίδα – Βοήθεια στα παιδιά» για την προσφορά τους στα παιδιά της Τήλου και έκανε αναφορά στο πώς κατόρθωσαν οι ιδρυτές του να μετατρέψουν τον πόνο τους από το χάσιμο των παιδιών τους σε ελπίδα για χιλιάδες άλλα παιδιά.

      Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Πάνος & Χρυσηίδα – Βοήθεια στα παιδιά»  ιδρύθηκε το 2006 στη μνήμη του Πάνου Βαρδάκα ο οποίος νεότατος έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο. Το ίδρυμα «Πάνος & Χρυσηίδα – Βοήθεια στα παιδιά» έχει καταφέρει να δημιουργήσει πολλά σημαντικά έργα στους τομείς της υγείας, πρόληψης, καταπολέμηση φτώχειας,  παιδείας, επαγγελματικής κατάρτισης, άθλησης, αναψυχής και πάντα με την βοήθεια του κόσμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.