Ο  Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος , ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση της  Ένωσης  Ποδοσφαιρικών  Σωματείων (ΕΠΣ) Δωδεκανήσου, παρευρέθη στις 8.8.2015  στην κλήρωση των αγώνων για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.  Κατά την εκδήλωση (και λίγο πριν την κλήρωση των αγώνων) αναπτύχθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τα ποδοσφαιρικά σωματεία της περιοχής (αθλητικές εγκαταστάσεις, μετακινήσεις ομάδων, οικονομικά ζητήματα κτλ).

Ο κ. Χ. Κόκκινος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεννόησης των ανθρώπων του ποδοσφαίρου με την αυτοδιοίκηση αλλά και την «πίεση» που θα πρέπει να ασκηθεί προς τα αρμόδια υπουργεία ,  προκειμένου να ικανοποιηθούν βασικά αιτήματα και να υποστηριχθεί το λαοφιλές άθλημα του ποδοσφαίρου. Τόνισε ότι οι ποδοσφαιρικές ομάδες δίνουν «ζωή» στη Ρόδο και ιδιαίτερα στα χωριά της και γι’ αυτό αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε παράγοντες, προπονητές και αθλητές για τις  προσπάθειες που καταβάλουν κάτω από τις ιδιαίτερα δύσκολες σημερινές συνθήκες.

Επίσης αναφέρθηκε στην πολιτική βούληση της Περιφέρειας να βοηθήσει στο μέτρο των δυνατοτήτων της και συνεχάρη  τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. κ. Παναγιώτη Διακοφώτη και όλα τα μέλη της για τις επιτυχείς προσπάθειες που καταβάλουν. Τέλος αναφέρθηκε στην επιτυχία της ποδοσφαιρικής ομάδας  της Ιαλυσού που «ανέβηκε» στην Γ’ Εθνική Κατηγορία και τόνισε ότι με ενότητα και συνεννόηση το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο μπορεί να ξαναζήσει και πάλι μέρες δόξας.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.