Τραγικό θάνατο βρήκε στην Κω, το βράδυ της 25ης Οκτωβρίου 2015, ο Κωνσταντίνος Ανθούλης του Γεωργίου, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε, έχοντας ως συνεπιβάτιδα τη σύζυγό του, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τοίχο.

Το τροχαίο δυστύχημα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Black Monday.gr, προκλήθηκε σε δρόμο που βρίσκεται μέσα στο χωριό Κέφαλο της Κω, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Συγκεκριμένα, ο 72χρονος άνδρας που βρήκε τραγικό θάνατο, οδηγούσε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαινε και η 66χρονη σύζυγός του Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε πάνω σε ένα τοιχίο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Ο 72χρονος, μαζί με τη σύζυγο του, 66 ετών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κω, όπου και ο πρώτος κατέληξε, ενώ η δεύτερη νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη, αλλά εκτός κινδύνου.

Το θανατηφόρο τροχαίο προκλήθηκε στις 21.30 της 25ης Οκτωβρίου 2015, και για τη διαπίστωση των ακριβών αιτιών πρόκλησής του, ενεργείται προανάκριση.

Η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα: Ενεργείται προανάκριση25-10-2015/21:30

Κέφαλος Κω

 

Δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 72χρονος ημεδαπός με συνεπιβάτισσα 66χρονη, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε τοιχίο και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και το σοβαρό τραυματισμό της 66χρονης.

Πηγή: www.blackmonday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.