Μία εξαίσια πρωτοβουλία έλαβε χώρα σήμερα στην πλατεία Κύπρου της Ρόδου από την ομάδα κοινωνικής δράσης του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου. Οι δικηγόροι της Ρόδου, διοργάνωσαν από τις 12.00 έως και τις 15.00 χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar, για 2η συνεχή χρονιά. 

ΔΣΡ ΜΠΑΖΑΡ 7Η κ. Πέπη Παπαπαύλου Βαρδέλλη, η οποία μίλησε στο Black Monday.gr, εξήγησε πως η συγκεκριμένη δράση του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά με εξαιρετικές χειροποίητες δημιουργίες που κατασκευάστηκαν από τους ίδιους τους δικηγόρους, οι οποίοι και αποδείχθηκε πως έχουν ιδιαίτερο ταλέντο.

Πρόκειται για ένα φιλανθρωπικό Bazaar, που στόχο έχει την οικονομική ενίσχυση απόρων οικογενειών του νησιού. Η προσέλευση των πολιτών είναι αυξημένη και ο στόχος των αρμοδίων είναι να συγκεντρωθούν περισσότερα χρήματα από την περσινή χρονιά. Το 1ο αντίστοιχο Bazaar οδήγησε στην ενίσχυση του Συλλόγου «Save an Angel».

Η Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση συγκέντρωσε τα βλέμματα πλήθους κόσμου, οι οποίοι αγόρασαν τις δημιουργίες των δικηγόρων για καλό σκοπό, αλλά ψυχαγωγήθηκαν και μουσικά με ζωντανή μουσική.

Πηγή: www.blackmonday.gr

ΔΣΡ ΜΠΑΖΑΡ 2 ΔΣΡ ΜΠΑΖΑΡ 3 ΔΣΡ ΜΠΑΖΑΡ 4 ΔΣΡ ΜΠΑΖΑΡ 5
ΔΣΡ ΜΠΑΖΑΡ 7 ΔΣΡ ΜΠΑΖΑΡ 8 ΔΣΡ ΜΠΑΖΑΡ 9 ΔΣΡ ΜΠΑΖΑΡ 10 ΔΣΡ ΜΠΑΖΑΡ

Leave a Reply

Your email address will not be published.