Η Διοίκηση του Φοίβου πληροφορεί τους φιλάθλους, τους οπαδούς του συλλόγου, αλλά και τους φίλους της Κρεμαστής, πώς τέθηκε σε λειτουργία το στέκι της ομάδας μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι εδώ και χρόνια της λειτουργίας του συλλόγου, γερό στήριγμα της οικονομικής κατάστασης του. Πολύς κόσμος περνάει από κει καθημερινά και καλό θα ήταν να γίνει πολύ περισσότερος, προκειμένου να υπάρξουν εκ του αποτελέσματος τα ανάλογα έσοδα και να επιτευχθεί ο οικονομικός σχεδιασμός του Δ.Σ.

Ο πρόεδρος του Φοίβου Γιώργος Σμαραγδιός και τα μέλη του ΔΣ καλούν επίσης τον κόσμο του συλλόγου, να μην ανησυχεί σε ότι αφορά τα μεταγραφικά της ομάδας. Υπάρχει σε εφαρμογή σχεδιασμός, που προέρχεται όπως πάντα από τις εισηγήσεις και του προπονητή Μιχάλη Πολιά και του τεχνικού διευθυντή Κώστα Φτάκλα.

Απαιτείται υπομονή για την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων, καθώς πρόκειται για πολύ καλούς παίκτες που θα βοηθήσουν τον Φοίβο, να είναι και πάλι ανταγωνιστικός όπως και τις χρονιές που πέρασαν και μάλιστα με διαφορετικό πρόσωπο..

 

 ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.