Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα η 23χρονη Ροδίτισσα Μαριέττα Στάγκα του Στέργου, η οποία επέβαινε ως συνεπιβάτιδα σε μοτοσικλέτα που οδηγούσε 20χρονος Ροδίτης. Πρόκειται για τη δεύτερη τραγωδία που βιώνει η οικογένεια, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες του Black Monday.gr, το πρώτο παιδί τους, είχε και αυτό χαθεί σε τροχαίο δυστύχημα που είχε εκδηλωθεί στην περιοχή της Ιαλυσού. 

Μοτοσικλέτα που οδηγούσε 36χρονος Έλληνας, συγκρούστηκε σήμερα μετά τα μεσάνυχτα με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 20χρονος Ροδίτης, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμού του 20χρονου και τον θανάσιμο τραυματισμό της 23χρονης Ροδίτισσας, που βρήκε τραγικό και άδικο θάνατο.

Το τροχαίο δυστύχημα προκλήθηκε επί της οδού Γεωργίου Σεφέρη λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν οι μοτοσικλέτες συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να ανατραπεί η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 20χρονος Ροδίτης και να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο πατέρας της 23χρονης Μαριέτας, φέρεται να έχει συγγενική σχέση (ξαδέλφια) με τον πρώην δήμαρχο Ιαλυσού και αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου Στέργο Στάγκα. Η αδελφή δε, του άτυχου κοριτσιού φέρεται να είχε χαθεί και αυτή σε τροχαίο που είχε προκληθεί στην περιοχή της Ιαλυσού. 

Το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου ενεργεί προανάκριση ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια εκδήλωσης του τροχαίου, διερευνώντας όλα τα στοιχεία που αφορούν στην πρόκλησή του.

Η επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα:Ενεργείται προανάκριση.14-08-2015/00:25ΡόδοςΜοτ-τα, που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με  μοτ-τα που οδηγούσε ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού της δεύτερης μοτ-τας και τον θανάσιμο τραυματισμό 23χρονης ημεδαπής συνεπιβάτιδας αυτού.

Το Black Monday.gr, εκφράζει τα ειλικρινή και βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσας.

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.