ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΦΕΕ ΡΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ 12/6/2015 .

Η ΕΛΦΕΕ ΡΟΔΟΥ, μετά από απόφαση του ΔΣ, δηλώνει συμπαραστάτης στο κάλεσμα της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των λογιστών – φοροτεχνικών, στις 12/06/2015 στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα (ώρα 13:30).

ΛΟΓΙΣΤΕΣΤα εξοντωτικά  φορολογικά μέτρα των τελευταίων ετών έχουν καταστήσει μονόδρομο την αντίδραση και ενότητα όλων μας, λογιστών, φορολογούμενων και επιχειρήσεων.

Οι προτάσεις της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών μας βρίσκουν σύμφωνους και πρέπει να απαιτήσουμε την αλλαγή στις νομοθετικές διατάξεις.

Αλλαγές,  που να ανταποκρίνονται και να συμβαδίζουν με την φοροδοτική ικανότητα των πολιτών της χώρας σύμφωνα με τις αρχές της δικαιοσύνης και τις συνταγματικές επιταγές.

Αλλαγές,  που δεν θα έχουν κανένα άλλο αποτέλεσμα, παρά την εξαθλίωση και την καταστροφή του μεγαλύτερου ποσοστού της οικονομικής ζωής της χώρας, απαιτώντας παράλληλα το σεβασμό και την αξιοπρέπεια στην εργασία μας, όχι σαν πολυτέλεια, αλλά σαν βασικό δικαίωμα σε μια πολιτισμένη κοινωνία, η οποία πρέπει να σέβεται τους πολίτες της και να τους παρέχει όλες τις συνθήκες να ασκούν το επάγγελμα τους και όχι να ποινικοποιεί το κάθε τους βήμα.

Γι αυτό,

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12/06/2015 μιας και γίνεται για την επιβίωση όλων μας.

Καλούμε σε γενική αποχή συναλλαγών όσους συναδέλφους τη συγκεκριμένη μέρα, δεν θα μπορέσουν να μεταβούν στην συγκέντρωση, ως ένδειξη συμπαράστασης στους συναδέλφους που θα παρευρίσκονται εκεί.

Το παρόν Δελτίο Τύπου θα διανεμηθεί σε όλα μας τα μέλη, όπου και θα αναρτηθεί η αφίσα της συγκέντρωσης στις εισόδους των γραφείων τους,  τα ΜΜΕ και τις δημόσιες υπηρεσίες, στο Τοπικό παράρτημα του ΟΕΕ καθώς και στους Βουλευτές του Νομού Δωδεκανήσου.                                   

                                                                    για το Δ.Σ της ΕΛΦΕΕ Ρόδου

Ο Πρόεδρος

Ηρακλείδης Ιωάννης

Ο  Γ. Γραμματέας

  Παπαγρηγορίου Νικόλαος

Leave a Reply

Your email address will not be published.