ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ

ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΘΕΤΙΚΏΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

 

Μεγάλες διακρίσεις   πέτυχαν   οι μαθήτριες του Κολλεγίου Ρόδου:

  1. Η ΒΑΚΙΑΝΗ  Άννα –Μαρία,  μαθήτρια της Β Λυκείου (τώρα πλέον της Γ Λυκείου), κατέκτησε την 19η Θέση, ανάμεσα σε χιλιάδες μαθητές,  στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χημείας, που διοργάνωσε η Ένωση Χημικών Ελλάδος,
  1. Η  ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ   Ειρήνη,   μαθήτρια της ΣΤ Δημοτικού (και πλέον της Α Γυμνασίου), διακρίθηκε  στη Β φάση, του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής, που διοργάνωσε η Ένωση Φυσικών Ελλάδος, ανάμεσα σε χιλιάδες μαθητές, που διαγωνίστηκαν.
  1. Η ΠΕΤΡΑ  Τσαμπίκα,  μαθήτρια της Ε Δημοτικού (και πλέον της Στ Δημοτικού), διακρίθηκε  στη Β φάση, του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής, που διοργάνωσε η Ένωση Φυσικών Ελλάδος, ανάμεσα σε χιλιάδες μαθητές, που διαγωνίστηκαν.

Να επισημάνουμε ότι τόσον η ΒΑΚΙΑΝΗ  Άννα –Μαρία, η  ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ   Ειρήνη, όσον και   ΠΕΤΡΑ  Τσαμπίκα,   έχουν βραβευτεί επανειλημμένως σε  διεθνείς και  πανελλήνιους και διαγωνισμούς.

Η Διεύθυνση του Κολλεγίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να εκφράσει τις ευχαριστίες του, προς τις μαθήτριες που διακρίθηκαν, για τις πανελλήνιες επιτυχίες τους, προς τους εκπαιδευτικούς για την έμπνευση την καθοδήγηση και το υψηλό επίπεδο κατάρτισης και προς τους γονείς για τη στήριξη, την ενθάρρυνση και την εμπιστοσύνη προς τα παιδιά τους και προς το Κολλέγιο.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.