Όταν οι Μαμάδες γιορτάζουν, ξέρουν τον τρόπο να ομορφαίνουν όλο τον κόσμο με χαμόγελα, παιχνίδια, λάμψη και, πάνω από όλα, προσφορά αγάπης προς όλους! Με τις δωρεές των συνανθρώπων μας, που τίμησαν τη γιορτή μας  καλύφθηκαν ανάγκες του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου!

          Στο πάρκο του Passagio, μικροί και μεγάλοι φίλοι απέλαυσαν τις περιποιήσεις και τις συμβουλές όλων των ειδικών και επαγγελματιών που συμμετείχαν εθελοντικά και στήριξαν το έργο μας! Όμορφα και πλούσια χτενίσματα, περιποίηση νυχιών και μακιγιάζ για όλες τις ώρες αλλά και ξεχωριστή φροντίδα έλαβαν και οι μικρές πριγκίπισσες με facepainting και γυαλιστερές κομμώσεις!!

          Μαζί μας  βρέθηκε η ανιματέρ-εμψυχώτρια Ρένα Ορφανού, η οποία  ετοίμασε  πολλές εκπλήξεις  και παιχνίδια για τις μαμάδες και τα παιδιά, καθώς και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού με το παιχνίδι αναζήτησης «Το δώρο της Ντόρας στη μαμά»!

Μαζί με μας στήριξαν το σκοπό μας και οι: Nails & shine, Εκπαιδευτικά κέντρα C-Marso-Rodos, Gio’s Hairsalon, Medi Aesthetics – Μαρία Δημητραδιού Ινστιτούτο αισθητικής, Sotiris Vasilas Hair Art Studio.

Οι ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του 1ου ΕΠΑΛ Ρόδου για τη φιλοτέχνηση της αφίσας, τον κύριο Λεβέντη για τη φιλοξενία της εκδήλωσης στο χώρο του αναψυκτηρίου passagio στο πάρκο Δημοκρατία.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.