Τα μεσάνυχτα της 19ης Δεκεμβρίου 2015, ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Black Monday.gr, βάσει του οποίου δύο νικητές κερδίζουν από μία μονή πρόσκληση, ώστε να παρακολουθήσουν αύριο Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015, τη νέα κινηματογραφική ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας άλλος κόσμος». Οι ίδιοι, θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και με το δημιουργό, ο οποίος θα βρίσκεται στη Ρόδο.

Οι τυχεροί νικητές, ύστερα από την κλήρωση του Black Monday.gr, είναι οι:

Ματίνα Πιτροπάκη

Μαρία Χαραλάμπους

ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ 1Η ταινία «Ένας άλλος κόσμος», παρουσιάζει τρεις διαφορετικές ερωτικές ιστορίες με φόντο την Ελλάδα της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Τρία ζευγάρια που βιώνουν ένα δυνατό έρωτα στη δυσκολότερη περίοδο της Ελλάδας. Τρεις έρωτες με διαφορετική… καταγωγή, καλούνται να αντιμετωπίσουν διλήμματα κι ανατροπές.

Τρεις διαφορετικές ερωτικές ιστορίες ενώνονται σε μια ενιαία πλοκή. Μια ταινία – τροφή για σκέψη, βασισμένη στη σύγχρονη Ελλάδα, μια Ελλάδα που αλλάζει. Μέσα από τη γραφή, τη ματιά και το φακό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και με πρωταγωνιστή τον … έρωτα, παρατηρούμε όλα όσα συναντάμε καθημερινά στη σύγχρονη κοινωνία, της οποίας αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι, αλλά κι όσα σκεφτόμαστε, όσα λέμε φανερά κι όσα κρατάμε μόνο για εμάς.

Για όλα τα παραπάνω και για όσες ακόμα σκέψεις δημιουργηθούν μετά την προβολή της ταινίας, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα βρίσκεται στο Pallas 5 Cinemas Center για να συζητήσει με το κοινό.

Ώρα προβολής: 21:00

Ώρα προσέλευσης: 20:30

Αίθουσα προβολής: 5

Leave a Reply

Your email address will not be published.