Είμαι αρκετά δυσαρεστημένος από τους συμπολίτες μου στη Ρόδο για τη μικρή προσέλευση του κόσμου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Τετάρτης, για το μέτρο – έκτρωμα της κυβέρνησης για την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά μας και ιδιαίτερα στο νησί μου τη Ρόδο.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥΘέλω να ευχαριστήσω όμως όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μου και όσους δεν ήρθαν επίσης. Ευχαριστώ και το δήμο Ρόδου για τη στήριξη αυτής της πρωτοφανούς στο πανελλήνιο προσπάθειας που ξεκίνησε εδώ από τη Ρόδο. Ο αγώνας όμως τώρα αρχίζει… Δεν σταματάμε μέχρι να δικαιωθούμε…

Καλώ λοιπόν, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦοΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ, ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ.

Ας αναλάβει ο καθένας προσωπικά την εξέγερση και αφύπνιση του λαού ώστε να υπογραφεί το ψήφισμα για την κατάργηση του νόμου για τον μειωμένο ΦΠΑ. Το ψήφισμα διατίθεται προς ανάγνωση από το δήμο Ρόδου. Επιβάλλετε πριν την Πέμπτη που ο δήμαρχος θα βρίσκετε στην Αθήνα για τον λόγο αυτό του ΦΠΑ, ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ υπογραφές έχει στις αποσκευές του τόσο περισσότερο θα ακουστούμε.

Κύριοι ήρθε η ώρα μας, είναι η ώρα να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια μας.

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΜΑΝΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΆΟΥ… ή αλλιώς επαναστάτης του καναπέ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.