Αντί να κρύβονται από τον Ελληνικό λαό για τη διάλυση της Ελληνικής οικονομίας και της κοινωνίας κάποια στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τώρα το παίζουν αντιστασιακοί αλλά και πάλι κάνουν το ίδιο λάθος. Αντί να είναι στο πλευρό του δοκιμαζόμενου λαού μας, των ελλήνων πολιτών που ξέρουν ότι οι πολιτικές της λιτότητας τον οδήγησαν και τον οδηγούν σε εξαφάνιση, υπερασπίζονται τα συμφέροντα των δανειστών.

Αντιστέκονται  και  υπερασπίζονται την καταστροφική συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζελου με τους δανειστές εταίρους που καταδικάστηκε με τον ποιο ηχηρό τρόπο  από τον Ελληνικό λαό στις πρόσφατες Εθνικές εκλογές.

Υπερασπίζονται τις πολιτικές που οδήγησαν μόνο για το 2014 1.000.000 ανθρώπους στην ανεργία , το 30% των επιχειρήσεων στο κλείσιμο, 25%μειωση του ΑΕΠ, 38% μείωση μισθών, 45% μείωση συντάξεων , 30% μείωση του εισοδήματος των νοικοκυριών, 190,5% αύξηση της ανεργίας,  35,5% αύξηση του δημόσιου χρέους , 84,3μείωση της οικοδομικής δραστηριότητας , 98,2 αύξηση του ποσοστού φτώχειας στην Χώρα και  χιλιάδες ανθρώπους στην αυτοκτονία.

Δεν απολογούνται για το κούρεμα των αποθεματικών των ασφαλιστικών  ταμείων και άλλων οργανισμών του Δημοσίου που οδηγούν σε καταστροφή το ασφαλιστικό σύστημα.

Αποδέχονται με προχειρότητα τα λάθη που έκαναν την πενταετία των παθών  για τον Ελληνικό λαό που οδήγησαν την Χώρα και τους πολίτες  σε αδιέξοδο.

Δεν έχουν το θάρρος να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό γιατί μπορεί να μην έχουν κατανοήσει το μέγεθος της ζημιάς που προκάλεσαν και προκαλούν στους έλληνες που αγωνίζονται να επιβιώσουν.

Ας σταματήσουν όμως επιτέλους να εκνευρίζουν τον δοκιμαζόμενο λαό μας με αερολογίες και υποτιμητικά συνθήματα.                                                                                                                                                                 

Γραφείο Τύπου Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κω

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.