Ολοκληρώθηκε ο 27ος Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Bodrum Cup 2015 στη Λέρο

Ολοκληρώθηκαν χτες με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις για τον 27ο Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Bodrum Cup 2015, που πραγματοποιήθηκε από το δήμο μας σε συνεργασία με τη ναυτιλιακή εταιρεία KALYMNA YACHTING LTD.   Περίπου 100 σκάφη και 1000 ιστιοπλόοι κατέφθασαν στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας και παρέμειναν στο νησί μας για σχεδόν τρεις ημέρες.

            Ο Δήμαρχος Λέρου απένειμε τιμητικές πλακέτες στους συναδέλφους δημάρχους του Didim κ. Ahmet Deniz Atabay και του Bodrum κ. Mehmet Kocadon, στην πρόεδρο της Tursab Bodrum κα. Gokben Sevik και του προέδρου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Bodrum Cup κ. Erman Araz καθώς και στον κ. Σ. Παιζάνογλου εκπρόσωπο της προβολής του νησιού μας στην Τουρκία. Ακολούθησε ανταλλαγή δώρων και Λέρικο γλέντι με χορευτικά που παρουσίασε ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η Παναγιά του Κάστρου».

            Χτες το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε επίσης η τελετή υπογραφής του Πρωτοκόλλου Αδελφοποίησης μεταξύ του δήμου μας και του δήμου Didim. Στόχος αυτής της αδελφοποίησης είναι η ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού και της τουριστικής κίνησης από την περιοχή του Didim, καθώς και η ανταλλαγή σε πολιτιστικό, κοινωνικό και αθλητικό επίπεδο.

            Ο Δήμαρχος Λέρου, θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην άψογη οργάνωση του Bodrum Cup και κυρίως τον πρόεδρο και τα μέλη της ναυτιλιακής εταιρείας KALYMNA YACHTING LTD, τον κο Σ. Παιζάνογλου για τη συμβολή του στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Λέρου στα απέναντι παράλια, καθώς και όλους τους επαγγελματίες και τους κατοίκους του νησιού που αγκάλιασαν τους επισκέπτες μας προσφέροντας τους τις καλύτερες δυνατές αναμνήσεις, ώστε να έλθουν ξανά στο νησί μας.

            Οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής θα συνεχιστούν ούτως ώστε να υπάρχουν και άλλα τέτοια γεγονότα στο νησί μας που θα το προβάλλουν και θα τονώσουν την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.