Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2015, στις 19.00, το καΐκι των ευχών ολοκληρώνει το εορταστικό του ταξίδι, για να προσφέρει χαμόγελα και αγάπη σε όλους εκείνους που το έχουν ανάγκη. Μουσική, παιδικά χαμόγελα και το πρόσωπο της καμπάνιας «Χαμογελάμε», συντροφιά με μπόλικη μαγεία θα απελευθερώσουν το καΐκι των ευχών και μέρος δεκάδων ονείρων θα γίνουν πραγματικότητα.

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου ο Όμιλος Colorado, είχε ξεκινήσει επισήμως, την καμπάνια “Το καΐκι των ευχών” που στόχο είχε και έχει την ενίσχυση των ανθρώπων που έχουν αντικειμενική ανάγκη. Πρόσωπο της καμπάνιας είναι η Μαρία Χαραλάμπους, που πρωταγωνιστεί στην εκστρατεία “Χαμογελάμε”.  Το “καΐκι των ευχών” ξεκίνησε το πλωτό του ταξίδι στο “ΚΟΝΤΙΚΙ”, όπου και έδεσε η βάρκα «Ποσειδώνας», η οποία φωταγωγήθηκε και λειτούργησε ως αποδέκτης ευχών για να μοιράσει χαμόγελα αγάπης και προσφοράς.

Ο Όμιλος Colorado, αντί της τοποθέτησης διαφημιστικών μακετών, αποφάσισε να διαθέσει το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί μέσω της καμπάνιας – και χωρίς την επιβάρυνση των πολιτών – στο κοινωνικό παντοπωλείο, στους πρόσφυγες, καθώς και στην ενίσχυση του ντοκιμαντέρ των νεόπτωχων του Τάκη Μπαρδάκου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.