Σε καταδίκη όσων ενεργειών και εκφράσεων προσβάλλουν το θεσμό του δημάρχου Ρόδου, καθώς και του ίδιου ως ανθρώπου, ξεπερνώντας τα όρια της ευπρέπειας και της ειρηνικής συνύπαρξης, προχώρησε φανερά απογοητευμένος ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Απολλώνων Βασίλης Πιπέρης.

Ο πρόεδρος Απολλώνων, με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τη στέγαση των τσιγγάνων, δήλωσε συγκεκριμένα τα κάτωθι:

«Είναι σεβαστό και κατανοητό το δικαίωμα των πολιτών και κατοίκων της Ρόδου, στη διαμαρτυρία και στην προάσπιση των δικαιωμάτων τους, ωστόσο, αυτό σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπει να προσβάλλεται ο θεσμός του δημάρχου Ρόδου, αλλά και ο ίδιος ως άνθρωπος. Σε μία ευνομούμενη πολιτεία, οφείλουμε να σεβόμαστε και να τιμούμε τους ανθρώπους που εκπροσωπούν το λαό.

Καταδικάζω απερίφραστα τη λεκτική επίθεση που δέχθηκε προσωπικά ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, από συγγενικό πρόσωπο εκλεγμένου προέδρου και η οποία αφορούσε στην ίδια τη ζωή του. Απειλές και ύβρεις δεν είναι αποδεκτές και θα πρέπει να καταδικάζονται από το σύνολο της κοινωνίας. Ειδικά εμείς, που καλούμαστε να υπηρετήσουμε τους πολίτες, θα πρέπει να δίδουμε το ορθό παράδειγμα, για τη διατήρηση της ειρήνης και της δημοκρατίας».

Leave a Reply

Your email address will not be published.