Προς     Ε.Ο.Π.

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Μ.Μ.Ε.

Κύριε Πρόεδρε,

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Ρ. ΕΛΑΦΟΣ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση για άλλη μια φορά να καταγγείλει τον αποκλεισμό των αθλητών του, από τον ποδηλατικό  αγώνα στις 25/10/15 που διοργανώθηκε από τον Π.Ο.Ρ.  Ροδήλιο .

Η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον Πρόεδρο του , Γ. Παπασταματάκη, ο οποίος αντίθετα   με τους ισχύοντες  κανονισμούς , αποφάσισε την μη συμμετοχή των αθλητών μας, λέγοντας χαρακτηριστικά  «εγώ διοργανώνω τον αγώνα και δεν σας θέλω σ΄αυτόν» .

Έχουμε επανειλημμένως επισημάνει ότι όλες αυτές οι ενέργειες του, βλάπτουν το άθλημα, δεν βοηθούν στην ανάπτυξή του ,  στη μείωση των όποιων διαφορών και στη δημιουργία του καλού κλίματος που έχει ανάγκη η ποδηλασία στη Ρόδο, για να έρθει στο επίπεδο που της αξίζει . Και  σίγουρα η απουσία οποιουδήποτε  σωματείου από  τους αγώνες δεν  βοηθά στη  συμπλήρωση του ελάχιστου απαιτούμενου αριθμού  συμμετοχών κάθε αγωνιστικής κατηγορίας .

Ο Σύλλογος μας δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος σε τέτοιες συμπεριφορές, αποκλεισμούς και εκβιασμούς του τύπου «καθίστε ήσυχα , γιατί ούτε του χρόνου θα τρέχετε»  και θα ασκήσει  αρμοδίως κάθε νόμιμο δικαίωμά του !

Οι δε τοπικοί φορείς που ενισχύουν αυτό το σωματείο ή έχουν σκοπό να το κάνουν για τη διοργάνωση αγώνων, πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τα παραπάνω γεγονότα, που δεν έχουν προηγούμενο σε όλη την Ελλάδα !

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                            Η Γραμματέας

ΜΙΚΑ ΚΕΛΕΠΕΡΑ                            ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΚΙΚΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published.