Ο Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ: «Η έκπτωση του ΦΠΑ δεν είναι ρουσφέτι, είναι δικαίωμα»

Στη Ρόδο βρέθηκε ο υπ. πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, συνομίλησε με τον δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, φωτογραφήθηκε στον ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, βρέθηκε κοντά στις εθελόντριες και τους εθελοντές «Η Ρόδος για τη Ζωή», περιόδευσε στην πόλη της Ρόδου και πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία στο ξενοδοχείο Mediterranean.

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΔΩΝΙΣΟ υπ. πρόεδρος της ΝΔ, φωτογραφήθηκε μπροστά στον ανδριάντα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή και ανάρτησε στη σελίδα του στο fb το παρακάτω σχόλιο:

«Μπροστά στον ανδριάντα του Εθνάρχου Κωνσταντίνου Καραμανλή στον οποίο η Ρόδος όπως και η Ελλάδα χρωστά πολλά».

Μαζί του πάντοτε και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου, η οποία καταφέρνει χωρίς να κάνει το παραμικρό να μαγνητίζει τα βλέμματα και όλοι να σπεύδουν να φωτογραφηθούν μαζί της.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία «Η Ρόδος για τη Ζωή», σημειώνοντας:

«Εξαιρετική η πρωτοβουλία εθελοντριών γυναικών για τον καρκίνο του μαστού! Η ενημέρωση και η πρόληψη σώζει ζωές».

Ο υπ. πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό πολιτικό τυχοδιώκτη, ενώ επισήμανε ότι οι πολίτες πίστεψαν αυτό και όχι τα όσα υποστήριζε η Νέα Δημοκρατία. Ξεκαθάρισε πάντως, ότι τώρα πια τα ψέματα τελείωσαν και η πραγματικότητα αποκαλύπτει τα ψέματα του κ. Τσίπρα. Ο ίδιος επανάλαβε ότι εάν εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ θα αγωνιστεί για να λογοδοτήσει ο κ. Τσίπρας για τη ζημιά που προκάλεσε στην Ελλάδα.

Σε ότι αφορά στο ΦΠΑ των νησιών κατέστησε σαφές ότι για τη ΝΔ το θέμα αυτό θα ανοίξει με την πρώτη ευκαιρία:

«Η έκπτωση του ΦΠΑ στα νησιά, δεν είναι δώρο προς τους νησιώτες. Είναι το μόνο αντάλλαγμα, που μπόρεσε να τους εξασφαλίσει η Ελληνική πολιτεία, γιατί δεν μπόρεσε να πετύχει το μεταφορικό ισοδύναμο. Δεν είναι κατά παραχώρηση, δεν είναι ρουσφέτι, είναι δικαίωμα των νησιωτών για να μπορούν να ανταγωνίζονται τους υπόλοιπους επί ίσοις όροις».

Πηγή: www.blackmonday.gr

ΑΔΩΝΙΣ ΡΟΔΟΣ 6

Leave a Reply

Your email address will not be published.