Ο Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ευχαριστεί για το 2ο Τουρνουά «Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου»

Η Διοίκηση του Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ θέλει να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες, τους προπονητές, τους αθλητές καθώς και τους γονείς των αθλητών που με την παρουσιά τους συνετέλεσαν να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία το «2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ» που διοργάνωσε ο Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ απο Σάββατο 05 Μαρτίου έως Δευτέρα 07 Μαρτίου 2016 στο Βενετόκλειο υπό την αιγίδα της Τοπικής Επιτροπής Ε.Ο.Κ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ και με την πολυτιμη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.Στο τουρνουά πραγματοποιήθηκαν (29) αγώνες και συμμετείχαν 400 περίπου παιδιά ηλικίας απο (5) έως (14) ετών και επίσης τιμήθηκαν οι ΜΑΤΣΑΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ για την σημαντική τους προσφορά στο άθλημα.  
Στο τουρνουά πέραν της καλλιέργειας του μπάσκετ σημαντικά κοινωνικά μηνύματα έδωσαν με ομιλίες 1) ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου (κα ΚΑΡΥΔΗ ΕΛΕΝΗ-Πρόεδρος) για την υπεύθυνη οδήγηση και τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να εφαρμόζουμε όλοι όταν οδηγούμε, 2)ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΡΟΔΟΥ-ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ (κος ΝΙΚΟΛΑΟΥ Φ.-Πρόεδρος, κα ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ-Υπεύθυνη συντονισμού) όπου πήραν δείγμα απο τουλάχιστον (70) εθελοντές δότες μυελού των οστών και σε συνεργασία με την ανδρική ομάδα του Κολοσσού, η οποία σύσσωμη έγινε εθελόντρια δότρια μυελού των οστών, βρέθηκε συμβατό δείγμα και βοηθήθηκε ένα νεαρό άτομο!
Τέλος τίποτα απο τα παραπάνω δεν θα είχε πραγματοποιηθεί εάν δεν μας βοηθούσαν έμπρακτα και αφιλοκερδώς οι κάτωθι φορείς  και γι΄αυτό τους ευχαριστούμε δημόσια:
1) Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Υπεύθυνο Τομέα Αθλητισμού
2) Δ.Ο.Π.Α.Ρ.
3) Τοπική Επιτροπή Ε.Ο.Κ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
4) ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ
5) Σύνδεσμο κριτών Δωδεκανήσου
6) Σύνδεσμο Διαιτητών Δωδεκανήσου
7) ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου
8) Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου-ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ
9) Κ.Α.Ε. ΚΟΛΟΣΣΟΣ
10)SATINART DESIGN
Τα σωματεία: Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ, ΓΑΣ-ΠΑΟ ΙΑΛΥΣΟΣ, ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ, ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ, ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ, ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ.
Σας ευχαριστούμε και επιφυλασόμαστε για ακόμα καλύτερα τουρνουά του χρόνου.
Για τον Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ
 Ο Πρόεδρος
Τσέλιος Γεώργιος

Leave a Reply

Your email address will not be published.