Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου στους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων

Θέλω να απευθύνω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Δωδεκανήσου που πέτυχαν την είσοδό τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Η αγωνία των τελευταίων ημερών τελείωσε και μια νέα αρχή για ένα λαμπρό μέλλον μόλις ξεκινάει.

Η επιτυχία σας αποτελεί το επιστέγασμα, την αναγνώριση και την επιβράβευση του αγώνα και των κοπιαστικών σας προσπαθειών. Ανοίγονται πλέον μπροστά σας νέοι ορίζοντες.

Εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε το όνειρο σας, να ανταποκριθείτε με επιτυχία στο νέο συναρπαστικό κεφάλαιο της ζωής σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

Ο τόπος και η χώρα μας έχει ανάγκη τις γνώσεις και τις ιδέες σας. Σε μια εποχή που η κοινωνία μας μαστίζεται από την κρίση, εσείς, ως νέοι επιστήμονες θα πρέπει να αποτελέσετε τη βάση για την ανασυγκρότηση της χώρας μας.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες σας συμβάλλοντας  στην επιτυχία σας.

Επίσης θέλω να απευθυνθώ σε όλα τα παιδιά, που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά. Μην απογοητεύεστε, αντιθέτως συνεχίστε την προσπάθεια σας και μην εγκαταλείπετε τις ελπίδες και τα όνειρα σας. Η ζωή σας μόλις αρχίζει.

Εύχομαι να έχετε πάντοτε την δύναμη, την τόλμη και την αποφασιστικότητα να ανοίγετε νέους ορίζοντες.

Το μέλλον του τόπου είναι στα χέρια σας!


Θέμα : Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Ρόδου για την επιτυχία της Νικόλ  Κυριακοπούλου

Συγχαρητήρια στην αθλήτρια του ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ Νικόλ Κυριακοπούλου για την μεγάλη επιτυχία της στο τελικό του άλμα επί κοντώ στο 15ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου, στο Πεκίνο.

Η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου αποτελεί το επιστέγασμα των κοπιαστικών προσπαθειών της ελληνίδας πρωταθλήτριας και του προπονητικού της επιτελείου.

Όλοι μας νοιώθουμε υπερήφανοι για την μεγάλη αυτή επιτυχία.

Εύχομαι να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να μας προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και συγκινήσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Bίντεο: Χάλκινη η 26χρονη Κυριακοπούλου στο Παγκόσμιο! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.