Ο Μίκυ στο πασχαλινό παζάρι του Save an Angel στη Ρόδο

Με μεγάλη επιτυχία και αυξημένη συμμετοχή πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο 23 και αύριο Κυριακή 24 Απριλίου 2016, στην πλατεία Κύπρου της Ρόδου, το πασχαλινό παζάρι του Save an Angel.

Στο περίπτερο του Συλλόγου, βρίσκεται από το πρωί πλήθος κόσμου, οι οποίοι αγοράζουν λαμπάδες, μπλουζάκια, βραχιολάκια ή και δώρα, προκειμένου να ενισχύσουν τη φιλανθρωπική δράση του Save an Angel. Το παζάρι, θα συνεχιστεί και αύριο από τις 10 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα.

Η πρόεδρος του Save an Angel, Σοφία Κανέλλη, μίλησε στην Black Monday.gr, εξηγώντας πως πρόκειται για το καθιερωμένο τους παζάρι, το οποίο πραγματοποιούν κάθε χρόνο, με την προσέλευση του κόσμου να είναι ιδιαίτερα μεγάλη πάντοτε, τα τελευταία 2,5 χρόνια.

«Με τη βοήθεια του κόσμου, βοηθάμε και εμείς τα παιδάκια που νοσούν. Τα στηρίζουμε οικονομικά και με όποιο άλλο τρόπο μπορούμε, για να έχουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής«, ανέφερε η κ. Σοφία Κανέλλη, προσθέτοντας πως, «τα έσοδα από το παζάρι, θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών που βοηθάει ο Σύλλογος και σήμερα αγγίζουν τον αριθμό των 10«.

Την ανάγκη να βρισκόμαστε κοντά στο συνάνθρωπο, επισήμανε, από τη δική του πλευρά, το μέλος του Save an Angel, Μερκούρης Αρφαράς, ο οποίος τόνισε πως, «η ζωή είναι τόσο σύντομη και ρευστή, που πρέπει να είμαστε κοντά στο συνάνθρωπό μας και προπαντός στα παιδιά που νοσούν. Πρόκειται για μία αρρώστια, που ανά πάσα στιγμή, μπορεί να χτυπήσει την οικογένειά μας, έχουμε και εμείς παιδιά, ανίψια«.

Ο Σύλλογος Save an Angel, αριθμεί 150 μέλη.

SAVE AN ANGEL 4

SAVE AN ANGEL 3

SAVE AN ANGEL 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.