2 Ιουλίου 2015. Η συμφωνία μας με τον κύριο Μπιγκ.

ΣΚΥΛΟΣ ΜΠΙΓΚΧτες γνωρίσαμε ένα υπέροχο πλάσμα. Ένα τεράστιο αγόρι, παρά τα αρκετά κιλά που του λείπουν, με μία πελώρια καρδιά. Δεν ξέρουμε, υπάρχουν άλλες λέξεις για να περιγράψεις κάτι τόσο μεγάλο και παράλληλα τόσο όμορφο και καλό; Σώθηκε καταλάθος όταν μια κοπέλα κατέβηκε σε μία λάθος στάση  λεωφορείου. Έσκυψε το κεφάλι και την ακολούθησε. Ήξερε ότι είναι μόνο για καλό. Βρέθηκαν και οι δύο στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή.

Ο Μπιγκ μπήκε στο σπίτι σαν να ζούσε εκεί μια ζωή. Έκατσε σε μια γωνίτσα, κοίταξε με περιέργεια τις γάτες, βγήκε και χάζεψε στο μπαλκόνι. Ήταν πολύ κουρασμένος. Με δυσκολία περπατούσε. Παρά τη δυσκολία του η μεγάλη και φουντωτή ουρά του όμως ξεκίνησε να κάνει φλαπ-φλουπ, πέρα δώθε. Μας εμπιστεύτηκε.

Χτες το απόγευμα μεταφέρθηκε στον κτηνίατρό μας. Έκατσε ήσυχος κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Ήξερε… Τα αποτελέσματα εξήγησαν την κούρασή του. Ο Μπιγκ είναι θετικός στη διροφιλαρίωση και τη λεϊσμανίαση. Επίσης έχει σαρκοπτική ψώρα. Και έλκη. Και ένα τρίχωμα με κενά και κόμπους που θέλει ένα καλό χτένισμα και ένα καλό μπάνιο. Ζυγίζει 31 κιλά, θα έπρεπε να είναι κοντά στα 40. Αλλά δεν πειράζει. Έχει θέληση και όρεξη και αγάπη. Και κάπου μέσα έχει χαρά και ζωή. Και αυτά θα κοιτάξουμε να τα βρούμε και να τα βγάλουμε διότι είναι μόλις 3 ετών.

ΣΚΥΛΟΣ ΜΠΙΓΚΤα έξοδα του κύριου Μπιγκ θα είναι:
150 ευρώ (αιματολογικές εξετάσεις, λοιμώδη και βιοχημικές)
200 ευρώ φάρμακα για τη διροφιλαρίωση
150 ευρώ φάρμακα για τη λεϊσμανίαση

Αν θέλετε να βοηθήσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό του σωματείου μας, γράφοντας «Μπιγκ». Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.

-Είτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό μας στην
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Piraeus Bank):
ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
60 4001 0189 237
BIC : PIRBGRAA
IBAN GR76 0171 0400 0060 4001 0189 237

Το paypal δυστυχώς προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμο

Για οποιοδήποτε ποσό καταθέτετε, μην ξεχνάτε να στέλνετε το όνομα και τη διεύθυνσή σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση support@zeil.gr ώστε να σας στείλουμε απόδειξη είσπραξης.


Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης – Ilioupolis Animal Welfare
www.zeil.gr / info@zeil.gr
Οι φίλοι δεν αγοράζονται – Υιοθετήστε ένα αδέσποτο

Leave a Reply

Your email address will not be published.