Ο Πασχάλης Τσαρούχας ντύνεται «ΛΗΣΤΗΣ» την Πέμπτη στη Ρόδο

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, έρχεται στη Ρόδο με την παράσταση “ΛΗΣΤΗΣ” σε κείμενο Δημήτρη Μανιάτη, σκηνοθεσία Σταμάτη Κραουνάκη, και κοστούμια προβολές Βασίλη Παπατσαρούχα. Ο Όμιλος Colorado Club Rhodes, με σύνθημα “ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ για τα μικρά παιδιά που μας χρειάζονται”, στηρίζει αυτή τη θεατρική παράσταση, στα πλαίσια των δράσεων για τα Χριστούγεννα του 2015.

ΛΗΣΤΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ 2Η παράσταση θα ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015, και ώρα  21.30. Η τιμή εισόδου είναι στα 12 ευρώ και η προπώληση κοστίζει 10 ευρώ.

Στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου υψώνεται ένα όρος. Το κατοικούν άγρια πουλιά κι αγρίμια και λοξοδρομούν στους ίσκιους του άγιοι ληστές. Ο Πασχάλης Τσαρούχας ογκώδης, δυναμικός, αποφασισμένος, ευθύς, τρυφερός, έξυπνος, κυνικός, θρασύς, βλάσφημος, άγριος, ανθρώπινος, ερωτικός, δίκαιος, ακραίος, παίρνει με συγκλονιστικό τρόπο τη μέσα μας φωνή και την κάνει δίκιο. Το δικό μας δίκιο. Οι κριτικοί συγκινημένοι τον αποθέωσαν και το κοινό βρήκε το δικό του λαϊκό Άγιο και τον αγάπησε…

Συμμετοχή Μαθητές ΕΝΕΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ – Στήριξη ΔΟΠΑΡ

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στα “παιδιά του Αιγαίου”.

Προπώληση: D’Amboise – MickeLo – Cafe57 – Kontiki

Τιμή εισόδου 12 ευρώ – Προπώληση 10 ευρώ

Πληροφορίες: Αναστασία Κορινθίου 6943714114

Ο μονόλογος του «ΛΗΣΤΗ», του Πασχάλη Τσαρούχα

ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΛΗΣΤΗΣΟ ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας ερμηνεύει το μονόλογο του Δημήτρη Μανιάτη «Ο Ληστής». Είναι αντιφατικός, πολύσημος, άνθρωπος με αγροτικό στακάτο λόγο. Μια φλεγόμενη φιγούρα που διηγείται τη δική της ιστορία, τη δική της εκδοχή για την ιστορία.

Με ένα παραληρηματικό φλας μπακ οι εικόνες μιας ακραίας ζωής παρατάσσονται και μέσα στις μάχες δεσπόζει η εικόνα της ερωμένης, της γυναίκας που αγάπησε, που του έδινε κουράγιο και που δεν πρόλαβε ούτε να της το πει.

Δεν ξέρουμε ποιος είναι. Ο θρυλικός Γιαγκούλας; Ο Νταβέλης; Ένας από τα τρομερά αδέλφια Ρέντζου, ο Θωμάς Γκαντάρας; Ο ληστής με τις γλαδιόλες; Ο Παλαιοκώστας; Ένα πρόσωπο που εμπεριέχει όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα ή τίποτε από όλα αυτά παρά ένας τρελός που παραληρεί για μια ζωή που φαντάστηκε πως έγινε κάπως έτσι;

ΛΗΣΤΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.