Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2014/2015, πλήρως επιτυχημένης και μόλις δύο χρόνια μετά την επαναδραστηριοποίηση του συλλόγου, που βρήκε τόσο το ανδρικό όσο και το εφηβικό ποδοσφαιρικό τμήμα του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ στη Β΄Κατηγορία ομίλου νήσων,νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το φίλαθλο κόσμο που στήριξε την ομάδα του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω, καθώς και τους χορηγούς μας, καφετέρια BELLA VISTA, κατάστημα κινητής τηλεφωνίας VODAFONE, εστιατόριο BROADWAY,ξενοδοχείο IRINA BEACH, ξενοδοχείο ALICE SPRINGS, τυπογραφείο Κέντρο Γραφικών Τεχνών, είδη υγιεινής Σπύρου Γεώργιος Α.Ε., Λογιστικό γραφείο Ζώη Αναστασίου, αρτοποιείο ΖΑΜΑΓΙΑΣ , Κωακή Ταχυδρομική καθώς και τους κκ .Ψυχιά Δημήτριο και  Ψυχιά Κωνσταντίνο, για την δημιουργία και τεχνική υποστήριξη – μέσω της εταιρίας »We Know» – της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου μας, www.antagoras-kos.gr.

             Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ηλεκτρονική εφημερίδα ¨Giafkasports¨ και ¨Kostoday¨για την συνεργασία την οποία είχαμε καθώς και στη διοίκηση του ΔΟΠΑΒΣ. Ιδιαίτερη  μνεία θα πρέπει να γίνει στους εργαζόμενους του Νέου Σταδίου Ανταγόρας ,που προσπάθησαν και προσπαθούν πάντα για το καλύτερο, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνεργασίας.

            Αρωγοί σε αυτήν την επιτυχημένη προσπάθεια,οι παίκτες,ο προπονητής κ.Συλαϊδόπουλος με τους συνεργάτες του και η διοίκηση ,έχοντας ΑΨΟΓΟ συντονισμό και συνεργασία,δίδοντας παράλληλα τη διαβεβαίωση  ότι οι προσπάθειες μας θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό και ένταση για την επίτευξη περαιτέρω στόχων.

          Σχετικά με τη νέα αγωνιστική περίοδο,σκοπός μας είναι η έναρξη λειτουργίας της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω και η διατήρηση της αγωνιστικής εικόνας του συλλόγου, εικόνας, που σταθερά συνεχίζει να στηρίζει τους νέους και ταλαντούχους αθλητές του νησιού μας, πλαισιωμένους από  ορισμένους έμπειρους παίκτες.Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας,ανανεώθηκε ο βασικός κορμός  παικτών της ομάδας (θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις τις προσεχείς ημέρες),ενώ μέχρι τις 21 Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ με τις απαραίτητες προσθήκες.

 

            ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

       Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ  ΚΩ

Leave a Reply

Your email address will not be published.