Ο Π. Κουρουμπλής, στη γιορτή του Δ. Κρεμαστινού στη Ρόδο!

Την ονομαστική του εορτή γιόρτασε χθες το βράδυ o καθηγητής και βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός, σε μία ιδιαίτερα λιτή και προσεγμένη εκδήλωση, προσαρμοσμένη στις δύσκολες συγκυρίες που διανύουν οι Έλληνες πολίτες.

Στην αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της Ρόδου, όπου συγκεντρώθηκαν φίλοι και υποστηρικτές του κ. Δημήτρη Κρεμαστινού, προκειμένου να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή, έφτασε και ο υπουργός Εσωτερικών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος ευχήθηκε στον κ. Κρεμαστινό και στη συνέχεια κάθισε μαζί του, ώστε να ανταλλάξουν απόψεις αναφορικά με τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός, όπως δημοσίως, έτσι και ιδιωτικώς, επανέλαβε ότι έρχονται ακόμη δυσκολότερες μέρες για την Ελλάδα και τους Έλληνες, επισημαίνοντας ότι η συγκυβέρνηση δεν φαίνεται να έχει σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης, ώστε να οδηγήσει στην ανάπτυξη.

Πηγή: www.blackmonday.gr

ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΓΙΟΡΤΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published.