ΠΑΓΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΔεν είναι επαγγελματίας στιχουργός, ούτε και μουσικός. Είναι ένας 35χρονος Ροδίτης με καταγωγή από τον Αρχάγγελο, που εργάζεται στην τοποθέτηση πλακακίων και σε γυψοσανίδες. Παλιότερα τραγουδούσε τα βράδια επαγγελματικά, αλλά προτίμησε να επιστρέφει στο φως της ημέρας και στην τέχνη του. Όμως, ένα τραγικό συμβάν τον έκανε να γράψει ξανά. Να γράψει και να μελοποιήσει ένα δικό του τραγούδι με τίτλο «Είδα στροφή«.

Ο Κωνσταντίνος Παγκάς, κατάγεται και διαμένει στη Ρόδο και πριν από περίπου δύο εβδομάδες αποφάσισε να αναρτήσει στο διαδίκτυο, ένα τραγούδι, που – όπως δηλώνει – το έγραψε αρκετά επηρεασμένος από τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη. Η ζωή όμως, του επιφύλασσε ένα ακόμη δυσάρεστο γεγονός. Τον άξαφνο χαμό του 19χρονου ξαδέλφου του, που έφυγε από τη ζωή νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ύστερα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε προκληθεί στη Ρόδο.

Ο 35χρονος Ροδίτης, έγραψε το τραγούδι, κρατώντας το για τον εαυτό του, έως ότου οι φίλοι του τον έπεισαν να το δώσει στη δημοσιότητα και σήμερα η Black Monday.gr, σας το παρουσιάζει (!). Ένα τραγούδι σε στίχους και μελωδία από τον ίδιο, Κωνσταντίνο Παγκά και σε κιθάρα από τον Χρήστο Ανθούλα.

Ακούστε το βίντεο, πατώντας το εικονίδιο του play.

ΠΑΓΚΑΣ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.