Το τρίτο του ΡΙΚ ταξιδεύει με τους ακροατές του σε ένα ταξίδι χαράς και δημιουργικής συνύπαρξης και με την υποστήριξη του ΔΟΠΑΒΣ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην πλατεία Ελευθερίας την Τρίτη  28 Ιουλίου στις 19:00. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Κω & η Φιλαρμονική Δημοτικής Κοινότητας Κω.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΡΙΚ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ

 ΣΕ ΚΩ, ΣΚΙΑΘΟ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΡΟΔΟ

Το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ, συνεπές στην καλοκαιρινή συνάντηση παραδοσιακού πολιτισμού με τους ακροατές του σε μέρη ελληνικά, διοργανώνει και φέτος την καθιερωμένη κρουαζιέρα του στην Ελλάδα,  προσφέροντας στους φίλους του  ένα ταξίδι χαράς και δημιουργικής συνύπαρξης.

Για αυτή τη συνάντηση εν πλω, των εκατοντάδων ακροατών του Τρίτου και των φίλων της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, το ΡΙΚ έχει ετοιμάσει πλούσιο πολιτιστικό και παραδοσιακό πρόγραμμα σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές της Θεσσαλονίκης και των νησιών που θα επισκεφθεί.

Στόχος του ΡΙΚ είναι να συνυπάρξει και να συν-λειτουργήσει με τους ακροατές του όπου γης, καθώς στο ταξίδι αυτό συμμετέχουν κάθε χρόνο Κύπριοι απόδημοι.

Σε σύντομο χαιρετισμό του προς τους ακροατές και τηλεθεατές του ΡΙΚ που επέλεξαν να ταξιδέψουν με το Τρίτο Πρόγραμμα, ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ Θανάσης Τσώκος, αναφέρει ότι το ΡΙΚ ανήκει στην κοινωνία και όλους ανεξαιρέτως και για το λόγο αυτό, εκδηλώσεις που φέρνουν μαζί τα στελέχη και τον κόσμο του ΡΙΚ, αποτελούν γέφυρα επικοινωνίας και μοναδική ευκαιρία συνεύρεσης και συν-λειτουργίας. Αποτελούν, προσθέτει ο κύριος Τσώκος, εμπειρία ζωής σε ένα ταξίδι χαράς, σε ένα συναπάντημα Πολιτισμού καθώς στο ταξίδι αυτό θα είναι συνταξιδιώτες και οι ακροατές του Τρίτου Προγράμματος αφού οι εκδηλώσεις στους τόπους που επισκέπτεται το ΡΙΚ θα μεταδίδονται ζωντανά και στην Κύπρο.

  Γραφείο Ενημέρωσης

Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. ΚΩ

Leave a Reply

Your email address will not be published.