Γιορτάζοντας τον ένα χρόνο ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΡΟΔΟΥ

Ο 103,7 Στο Κόκκινο Ρόδου στήνει μια γιορτή με τους φίλους και τις φίλες του σταθμού, γιορτάζοντας τον έναν χρόνο λειτουργίας του.

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΤην Κυριακή 24 Απριλίου (Κυριακή των Βαϊων) 2016, στη Μέθεξη (Ψαροπούλα), τη βραδιά θα ανοίξουν μουσικά οι Berenjena. Θα ακολουθήσει η Αφεντούλα Ραζέλη, παρέα με τον Δημήτρη Χατζηπλή, τον Βασίλη Καράμαλη, την Άννα Νικητιάδη και πολλούς ακόμα μουσικούς & φίλους/φίλες του Κόκκινου που θα βρεθούν επί σκηνής.

Ο σταθμός 103,7 Στο Κόκκινο Ρόδου εκπέμπει από τον Μάρτιο του 2015, τόσο με δικό του τοπικό πρόγραμμα, έχοντας ήδη στο δυναμικό του πάνω από 15 παραγωγούς, όσο και με αναμετάδοση μέρους του προγράμματος του 105,5 Στο Κόκκινο Αθήνας.

Πάντα με συνεχή διάδραση, με ρεπορτάζ μέσω των ενημερωτικών εκπομπών, με συνεντεύξεις καθώς και με αναρτήσεις στην κεντρική πλατφόρμα όλου του δικτύου www.stokokkino.gr.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός  «Στο Κόκκινο» καταγράφει, μεταδίδει, και σχολιάζει την είδηση. Με σταθερή ματιά στην κοινωνία και τα κινήματα, προσβλέπει σε μία αμφίδρομη σχέση ανάμεσα στον ακροατή και το μέσο, δίνοντας το στίγμα ενός ραδιοφώνου που ακούει και συμμετέχει σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

Το Κόκκινο αγαπάει την καλή μουσική και προβάλει μια άλλη ραδιοφωνική αντίληψη. Μια σχέση σεβασμού απέναντι στους δημιουργούς και στις μουσικές εκπομπές με παραγωγούς που προτείνουν χωρίς play-list και παράγουν μια άλλη πολιτιστική πρόταση μακριά από τα μαζικά κακέκτυπα.

Το Κόκκινο υλοποιεί σημαντικές δράσεις αλληλεγγύης.
Αγαπάει και στηρίζει τον πολιτισμό. Πηγαίνει θέατρο, διαβάζει βιβλία, διοργανώνει εκδηλώσεις και συνομιλεί με προσωπικότητες από όλες τις Τέχνες.

Ένα ραδιόφωνο που μας κρατάει σε συνεχή εγρήγορση με την καίρια και έγκυρη ενημέρωση. Ένα ραδιόφωνο ικανό να συμβάλει στην ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητάς μας με εκπομπές πολυφωνικής μουσικής, γνήσιας ψυχαγωγίας και ουσιαστικής επιμόρφωσης. Ένα ραδιόφωνο ανοιχτό στους νέους καιρούς και στα νέα ρεύματα, μα και σταθερό σε ό, τι ορίζει τη φυσιογνωμία του τόπου μας. Ένα τέτοιο εξωστρεφές ραδιόφωνο δεν μπορεί παρά να συν-διαμορφώνεται.  Είναι, όπως λέει, To Ραδιόφωνο που …ακούει!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 103, 7 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΡΟΔΟΥ:

Το Ψυχιατρικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, σε συνεργασία με τον 103,7 Στο Κόκκινο Ρόδου, διοργανώνουν την εικαστική έκθεση
 «Αποτυπώματα Ψυχής» με έργα των θεραπευόμενων.

Εγκαίνια έκθεσης: 8 Μαΐου 2016, ώρα 19.30
Στα εγκαίνια θα μιλήσουν:
– Δρ. Αντώνης Κουτούζης, Ψυχίατρος-Επιμελητής Α.
– Χριστίνα Σαββάκη-Γκρανζάν, Κλινική Ψυχολόγος
– Πόλυ Χατζημάρκου, Ιστορικός Τέχνης, Στο Κόκκινο

Χώρος: Κατάλυμα  της Γαλλίας (οδός Ιπποτών, Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου)
Διάρκεια έκθεσης: 8-15 Μαΐου 2016
Ώρες λειτουργίας: Δευ-Παρ 18.00-21.00 / Σαβ-Κυρ 11.00-13.00 & 18.00-21.00

Leave a Reply

Your email address will not be published.