Ο Στέλιος Διονυσίου στο Black Monday.gr!

Ο Στέλιος Διονυσίου αποκλειστικά στο Black Monday.gr

Περιγράφοντας τη Ρόδο ως ένα από τα αγαπημένα του νησιά, ιδιαίτερα φιλικός, χαμογελαστός και αισιόδοξος και έχοντας στο πλευρό του και τα δύο του τέκνα, ο Στέλιος Διονυσίου, μίλησε αποκλειστικά στο Black Monday.gr, για τις διακοπές του στο νησί των Ιπποτών, για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για τα παιδιά του! Μαζί του και οι καλές του φίλες Τόνια Χατζημιχάλη και Μαριάνθη Σταμούλη.

Συνέντευξη στην Άννα Σαρρή

Φωτορεπορτάζ Nicolas Nanev

Πόσες μέρες βρίσκεστε τη Ρόδο και γιατί την επιλέξατε;

«Η Ρόδος είναι ένα αγαπημένο νησί, έχω πάρα πολλούς φίλους εδώ, αλλά δυστυχώς δεν είχα ποτέ το χρόνο να κάνω διακοπές, ερχόμουνα μόνο για εμφανίσεις. Τώρα βρήκα το χρόνο να κάνω τρεις μέρες μόνο διακοπές με τα παιδιά μου. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, αλλά επειδή ξεκινάνε οι δουλειές, πρέπει να φύγουμε».

Ποιο είναι το επαγγελματικό σας πρόγραμμα;

«Όλο τον Αύγουστο έχουμε περιοδείες με το θέατρο στην περάσταση «Πριν το χάραμα», ενώ θα πραγματοποιήσω και συναυλίες μόνος μου, καθώς και εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ξεκινάμε 3 Αυγούστου τις περιοδείες μας στην Κρήτη σε όλες τις πόλεις, ενώ θα επισκεφτούμε Βέροια, Λάρισα, Βόλο, Θεσσαλονίκη κτλ. Μόνος μου θα κάνω κάποιες εμφανίσεις στον Ταΰγετο, στην Αλεξανδρούπολη, στην Αμμουλιανή της Χαλκιδικής και στα Καλάβρυτα.

Είναι ωραίο να γυρνάς την Ελλάδα, ειδικά όταν έχεις καλούς συνεργάτες. Τότε περνάς ακόμη πιο ωραία.

Δυστυχώς, τα πράγματα φέτος ήταν λίγο περίεργα για όλους μας, όπως γνωρίζετε και οι δουλείες όλου του κόσμου, των πολιτών, πήγαν πίσω, όπως και οι δικές μας. Ακυρώθηκαν σχεδόν όλες οι δουλειές του Ιουλίου που ήταν πάνω από τριάντα, όσο παράξενο και εάν ακούγεται, λόγω της πολιτικής κατάστασης. Ο παραγωγός φοβήθηκε και δικαίως αφού είμαστε ένας θίασος 16 τραγουδιστών και ηθοποιών, ενώ μαζί με τους τεχνικούς και το υπόλοιπο team, φτάνουμε τους 30. Ήταν μεγάλο ρίσκο για τον επιχειρηματία».

Η κατάσταση στις μεγάλες πόλεις είναι δυσκολότερη;

«Στην Αθήνα όπως και στις μεγάλες πόλεις, πληρώνουν πρώτα τη νύφη και ο κόσμος πανικοβάλλεται πιο εύκολα. Αυτό που είχε γίνει ήταν πρωτόγνωρο για μένα. Ο κόσμος έτρεψε στα super market, σχημάτιζε ατελείωτες ουρές στα βενζινάδικα και στα ΑΤΜ. Στη Ρόδο δεν ξέρω εάν έγινε κάτι ανάλογο. Στην επαρχία όμως, οι άνθρωποι έχουν τον κήπο τους, τα ζώα του, και χτύπα ξύλο εάν τύχει κάτι πολύ άσχημο θα μπορέσουν να περάσουν μερικές μέρες».

Εάν στέλνατε ένα μήνυμα, για την κατάσταση, ποιο θα ήταν;

«Γενικώς είμαι αισιόδοξος σαν άνθρωπος. Να χαμογελάμε και να σκεφτόμαστε ότι ως λαός έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις και έχουμε μάθει να τις ξεπερνάμε. Να σταθούμε σαν Έλληνες, όπως ήμασταν πάντα, και να ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία».

Και κάτι τελευταίο. Περήφανος μπαμπάς;

«Ναι, τα παιδιά μου είναι πολύ καλά και είμαι περήφανος. Είναι 11 και 9 ετών και για μένα ήταν το καλύτερο δώρο να περάσω τρεις μέρες μαζί τους».

Θα ακολουθήσουν την πορεία του μπαμπά;

«Και οι δύο έχουν μουσικό ταλέντο. Ο Στράτος παίζει πιάνο, έπαιζε και βιολί παλαιότερα και η Στέλλα τραγουδάει. Ξέρετε και οι δύο μπαίνουν στο youtube, βλέπουν βίντεο κλιπ».

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.