Στην Αναστασία Κορινθίου και στο Ρ/Σ Παλμό, μίλησε σήμερα ο σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι το μεγάλο του όνειρο είναι η τηλεοπτική σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου» να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, δηλαδή να γίνει κινηματογραφική ταινία. Η σειρά, όπως είναι ήδη γνωστό, είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της συγγραφέως Αναστασίας Κορινθίου, που κατέκτησε πριν από μερικές ημέρες την 1η θέση στις τηλεοπτικές σειρές των 25 ετών ιδιωτικής τηλεόρασης.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ«Την πίστευα και την πιστεύω αυτή τη δουλειά. Μπορεί να γίνει και ταινία», είπε ο Στράτος Μαρκίδης, προσθέτοντας ότι πρόκειται στην πραγματικότητα για μία αληθινή ιστορία, που ίσως αυτό είναι που την έκανε και ιδιαίτερα αγαπητή. «Αυτό ακούμπησε τον κόσμο», προσέθεσε, λέγοντας πως, πρόκειται για την πιο συγκινητική σειρά που έχει κάνει. Ο ίδιος, αποκάλυψε πως ετοιμάζει δύο νέες ταινίες την επόμενη χρονιά, ενώ σημείωσε πως το μεγάλο του όνειρο είναι η καρδιά ενός αγγέλου, να γίνει κινηματογραφική ταινία και να ταξιδέψει και εκτός συνόρων.

Ο Στράτος Μαρκίδης, έχει βάλει την υπογραφή του σε δεκάδες ταινίες, μεταξύ αυτών «Οι Γαμπροί της ευτυχίας» και «Λάρισα εμπιστευτικό».

ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ 3«Και η αποκαλυψη εγινε!!! Ο Στράτος Μαρκίδης σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο μου, πριν λίγο στον Παλμός Ρόδος Ραδιόφωνο ανακοίνωσε τα σχέδια του για να γίνει η ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ταινία κινηματογραφική και να ταξιδέψει εκτός συνόρων!!», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο FB η συγγραφέας Α. Κορινθίου.

Πηγή: Black Monday.gr

ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.