Συνέντευξη Τύπου με αφορμή την έναρξη του 4ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ παρέθεσε στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δήμου Ροδίων, ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ. Σέργιος Αϊβάζης. Ο ίδιος μίλησε για την επιτυχημένη διοργάνωση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για ένα τουρνουά, το οποίο έχει αγαπηθεί εδώ και αρκετά χρόνια από τον κόσμο. Ξεκίνησε παλαιότερα ως εργασιακό και πλέον έχει μετατραπεί σε ανοιχτό τουρνουά για να μπορεί να παίξει όλος ο κόσμος. Την προσεχή Δευτέρα ξεκινάει λοιπόν το 4ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ, στο οποίο θα πάρουν μέρος 18 ομάδες. Και φέτος έχουμε στη διάθεσή μας όλους τους αθλητικούς χώρους, αν και τα περισσότερα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Βενετόκλειο. Σε καθημερινή βάση- εκτός Σαββάτου και Κυριακής- θα διεξάγονται τρία παιχνίδια και το τουρνουά θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Ιουλίου ή τις αρχές Αυγούστου. Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η είσοδος για τον κόσμο είναι δωρεάν και θεωρώ ότι όλοι οι αθλητές αξίζουν το χειροκρότημα των φιλάθλων για τις προσπάθειες τους.

Για την καλύτερη οργάνωση του τουρνουά θα υπάρχει επταμελής επιτροπή, αλλά και πειθαρχική επιτροπή που θα φροντίζει για την καλύτερη λειτουργία του. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά τους εθελοντές Σαμαρείτες, οι οποίοι και φέτος θα δώσουν το ‘’παρών’’ στα παιχνίδια. Η προκήρυξη του τουρνουά έχει γίνει ήδη γνωστή. Όπως ξέρετε ο ΔΟΠΑΡ δεν μπορούσε να συμβάλλει στο μέγιστο και ουσιαστικά το κόστος για κάθε αθλητή ανά παιχνίδι είναι ενάμισι ευρώ. Ο ΔΟΠΑΡ απ’ την πλευρά του θα συμβάλλει όπως μπορεί, ώστε και φέτος να έχουμε ένα επιτυχημένο τουρνουά. Εμείς προσκαλούμε πάντως όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να δει τα πολλά παιχνίδια του τουρνουά. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, να παίξουν καλά και να ευχαριστηθούν το μπάσκετ».

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σε μία αλλαγή στο πρόγραμμα προχώρησε ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. σχετικά με το πρόγραμμα της πρεμιέρας. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα στις 21:00 θα διεξαχθεί το παιχνίδι Nike Rx Sports- Αστυνομία, ενώ την Τρίτη (21:00) η αναμέτρηση Eco Prime- Νιοχώρι. Τέλος, το παιχνίδι Dodekanisos Sea Ways- T.E.E. για τη 2η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 21:30 στην «τέντα».

Leave a Reply

Your email address will not be published.