Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου με αφορμή την ανάδειξη και τη σύνθεση της νέας Κυβέρνησης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων Μ.Μ.Ε. της περιοχής με αφορμή την εκλογή και την ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας Κυβέρνησης, επισήμανε τα εξής:

«Η πρόσφατη λαϊκή ετυμηγορία της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, η ανάδειξη της νέας κυβέρνησης και η ανακοίνωση της σύνθεσής της στέλνει δυνατά και έντονα μηνύματα.

Απέναντι στα διογκωμένα προβλήματα, η Κυβέρνηση καλείται να δείξει τα άμεσα αντανακλαστικά της. Απαιτούνται άμεσες λύσεις για να ανακουφιστεί η Κοινωνία μας. Το σύνολο του πολιτικού συστήματος οφείλει να εμπνεύσει την ελληνική κοινωνία με έντιμη, σκληρή και αποτελεσματική δουλειά και να σφυρηλατήσει την ενότητα του ελληνικού λαού. Ο λαϊκισμός, η στασιμότητα και η οπισθοδρόμηση είναι εχθροί της προόδου. Ο σταθερός βηματισμός προς το μέλλον και η ευρωπαϊκή πορεία είναι μονόδρομος για τη χώρα μας.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη Κυβέρνηση, να συνεργαστεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους κοινωνικούς εταίρους και ευελπιστώ σε μια ουσιαστική και παραγωγική συνεργασία με τους βουλευτές του νομού μας στους οποίους εύχομαι καλό έργο και καλή θητεία».

Leave a Reply

Your email address will not be published.