Ο Χ. Κόκκινος για τις εκλογές στην Τοπική Νέα Δημοκρατία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα Δωδεκάνησα αλλά και στο σύνολο της χώρας στις 3/4/16, η πρώτη φάση της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας της Ν.Δ. που περιελάμβανε την εκλογή προέδρων και διοικήσεων των ΔΗΜ. Τ.Ο. και των συνέδρων που θα συμμετάσχουν στο 10ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος (22 – 24/4/16).

Είχαν προηγηθεί στη Ρόδο στις 1/4/16, παρουσία του αναπληρωτή γραμματέα του κόμματος – βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας επιτυχημένες προσυνεδριακές συνδιασκέψεις που επιβεβαίωσαν τη μεγάλη συμμετοχή, τη συσπείρωση και το ενωτικό κλίμα που διαπνέει το στελεχιακό δυναμικό της Ν.Δ..

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες στην εκλογική εσωκομματική διαδικασία. Είναι γιορτή της Δημοκρατίας. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Τα μέλη που προσήλθαν και πάλι -μετά την εκλογή αρχηγού- και ψήφισαν για την ανάδειξη διοικήσεων και συνέδρων, απαιτούν ενότητα, λίγα και συγκεκριμένα λόγια και πολλή δουλειά.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: απέναντι σε μια κυβέρνηση που καθημερινά «βουλιάζει» την Ελλάδα, κατεδαφίζει το κοινωνικό κράτος, υποθηκεύει το μέλλον των παιδιών μας, διογκώνει τα προβλήματα και «παίζει» με την ιστορική παρακαταθήκη μας και το δημοκρατικό μας πολίτευμα, μόνο η Ν.Δ. -σήμερα ως ισχυρή αντιπολίτευση και αύριο ως κυβέρνηση- αποτελεί την ελπίδα για το αύριο.

Με συνεργασία των στελεχών της και συνδυάζοντας την εμπειρία με την ανανέωση, σοφότεροι και διδαγμένοι απ’ τα λάθη του παρελθόντος, με ισχυρό όπλο τη φιλελεύθερη ιδεολογία μας και το σημαντικό και δημιουργικό έργο που επιτελέσαμε όταν κληθήκαμε σε δύσκολες στιγμές να κυβερνήσουμε τον τόπο, δημιουργούμε νέες κοινωνικές συμμαχίες, οργάνωση διαδραστική και κόμμα ισχυρό που απευθύνεται στον άνθρωπο και στην ελληνική κοινωνία που δοκιμάζεται.

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος συμμετείχε και μίλησε στην προσυνεδριακή διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στις 1/4/16 στη Ρόδο και ψήφισε για πρόεδρο και διοίκηση της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ρόδου και συνέδρους από τη Δωδεκάνησο στις 3/4/16 στο Ροδίνι της Ρόδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.