Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στη 2η Διεθνή Έκθεση για τον Τουρισμό και στο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος παρέστη το Σάββατο 5/6/2015 στη 2η Διεθνή Έκθεση για τον Τουρισμό (Αθήνα, Εκθεσιακό Κέντρο δίπλα στο αεροδρόμιο Αθηνών) και στο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας (Σ.Ε.Φ., Πειραιάς), όπου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είχε τα αντίστοιχα περίπτερα.

Ο κ. Χ. Κόκκινος συνομίλησε με τους εκθέτες και αναφέρθηκε στις προσπάθειες που πραγματοποιούνται για τη στήριξη του τουριστικού μας προϊόντος αλλά και την ανάδειξη των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα, όπως στην περίπτωση του μελιού. Σε μια εποχή δύσκολη για τα νησιά μας, είναι απαραίτητες οι οργανωμένες και μεθοδικές ενέργειες που στόχο έχουν να βοηθήσουν την περιοχή μας προκειμένου να προβληθούν τα πλεονεκτήματά τους και να αναδειχθούν οι δημιουργικές δυνάμεις και οι δυνατότητες ανάπτυξης.

Το ενδιαφέρον του κοινού και του επιχειρηματικού κόσμου ήταν μεγάλο και επιβεβαιώνει την απαραίτητη παρέμβαση που η Π.Ν.Αι. οφείλει να πραγματοποιεί καθημερινά και με ιδιαίτερη παρουσία σε αυτά τα γεγονότα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.