Ο Χ. Κόκκινος στο Σωματείο των Αρμενίων και σε εκδηλώσεις συλλόγων της Ρόδου

O Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις που έλαβε το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7/2/’16, παρέστη στις παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Στις 7/2/’16 στην εκδήλωση – κοπή πίτας του Αρμένικου Πολιτιστικού και Μορφωτικού Σωματείου «ΧΑΜΑΣΚΑΪΝ» όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και να συζητήσει θέματα που αφορού ν την Ελλάδα με την Αρμενία, χώρες με διαχρονικούς δεσμούς φιλίας και αρκετά κοινά προβλήματα.

  • Στις 6/2/’16 παρέστη:

    • στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Νικητιάδη «Μαύρο και Δαγκωτό» που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, παρουσία πλήθους κόσμου,

    • στην επιτυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου Ρουμελιωτών Ρόδου που πραγματοποιήθηκε στο Ροδίνι με την κοπή της βασιλόπιτας. Στο χαιρετισμό του ο κ. Χ. Κόκκινος επισήμανε «τις δραστηριότητες των μελών του συλλόγου, που κάτω από δύσκολες συνθήκες κρατούν ήθη, έθιμα, αξίες και ιδανικά που αποτελούν βασική προϋπόθεση στήριξης της κοινωνίας μας. Είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν αυτό που κάνουν και στηρίζουν με τις πράξεις τους την Ελλάδα μας.»

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.