ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ                                                                        

            Ο Όμιλος Υγεία, στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποιεί με τίτλο «Ταξιδεύουμε για την Υγεία», πρόκειται να επισκεφτεί το νησί μας, με σκοπό την παροχή δωρεάν υπηρεσιών υγείας. Οι εξετάσεις, θα πραγματοποιηθούν από κλιμάκιο 40 εθελοντών ιατρών και 60 εθελοντών νοσηλευτικού, διοικητικού και τεχνικού προσωπικού. Πιο συγκεκριμένα, οι ειδικότητες που πρόκειται να επισκεφτούν το νησί μας, είναι αγγειοχειρουργοί, αναισθησιολόγοι, ακτινολόγοι, γυναικολόγοι, δερματολόγοι, καρδιολόγοι, ορθοπεδικοί, ουρολόγοι, οφθαλμίατροι, παθολόγοι, παιδίατροι, πνευμονολόγοι, χειρουργοί, ωτορινολαρυγγολόγοι.

            Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Ιουλίου, στο Δημοτικό Σχολείο Αλίντων από τις 7.30 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Παρακαλείστε να προσέλθετε όσο το δυνατόν νωρίτερα στο χώρο. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο Δημάρχου, στο τηλέφωνο 2247023130.

            Ο Δήμαρχος Λέρου, ευχαριστεί την πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Ομίλου Υγεία, αλλά και όλους τους εθελοντές που θα παρευρεθούν στο νησί μας για την πραγματοποίηση των εν λόγω εξετάσεων, που στόχο έχουν την προάσπιση της υγείας και της κοινωνικής ευημερίας.

            Ευχόμαστε το παράδειγμα τους να ακολουθήσουν και άλλοι φορείς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.