Ο Όμιλος Colorado ξεκινάει αύριο Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015, και επίσημα, την καμπάνια «Το καΐκι των ευχών» που στόχο έχει την ενίσχυση των ανθρώπων που έχουν αντικειμενική ανάγκη. Πρόσωπο της καμπάνιας είναι η Μαρία Χαραλάμπους, που πρωταγωνιστεί στην εκστρατεία «Χαμογελάμε». 

Η Μαρία Χαραλάμπους, το πρόσωπο της καμπάνιας "ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ"

Η Μαρία Χαραλάμπους, το πρόσωπο της καμπάνιας «ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ»

Το «καΐκι των ευχών» ξεκινά το πλωτό του ταξίδι αύριο, Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015, στις 17.00 στο «ΚΟΝΤΙΚΙ», όπου και σας περιμένει όλους να μοιράσουμε χαμόγελα αγάπης και προσφοράς.

Ο Όμιλος Colorado, αντί της τοποθέτησης διαφημιστικών μακετών, διαθέτει το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί μέσω της καμπάνιας και χωρίς την επιβάρυνση των πολιτών, σε κοινωνικό παντοπωλείο, πρόσφυγες, καθώς και στην ενίσχυση του ντοκιμαντέρ των νεόπτωχων του Τάκη Μπαρδάκου.

Αναλυτικότερα – σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 3γνωστά – χωρίς καμία επιβάρυνση των πολιτών όλοι όσοι επισκέπτονται τα καταστήματα – επιχειρήσεις: D’Amboise Dine.Drink.DanceKontiki Cafe Bar RestaurantMickeLo, Cafe 57 Sports Bar & Grill και Colorado Club, θα καταγράφονται μέσα από το … χαμόγελό τους και ανάλογα με τον αριθμό των χαμόγελων που θα συγκεντρωθούν θα δοθεί το αντίστοιχο χρηματικό ποσό προσφοράς. 

Αύριο στις 17.00 στο ΚΟΝΤΙΚΙ, μαζί με τους ναυτοπρόσκοπους Ρόδου, … δένουμε το καΐκι των ευχών, για την έναρξη της εκστρατείας.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 4
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 2
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.