Πορεία διαμαρτυρίας με κατάληξη στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ρόδου, πραγματοποίησαν σήμερα νωρίς το μεσημέρι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, οι οποίοι και αντιδρούν στις ελλείψεις καθηγητών μουσικής διδασκαλίας που καταγράφονται στο σχολείο τους.

Οι μαθητές, που κατέκλυσαν κεντρικούς δρόμους της Ρόδου και «αποβιβάστηκαν» στην είσοδο του Δημαρχικού Μεγάρου, φώναζαν συνθήματα, διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματά τους. 

ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΔΟΥΠαρότι έχουμε ήδη εισέλθει στο μήνα Νοέμβριο 2015, του νέου σχολικού έτους, στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου (όπως και σε αρκετά ακόμη σχολεία) δεν υπηρετούν οι αναγκαίοι εκπαιδευτικοί.

Οι μαθητές, αντέδρασαν σήμερα στην απουσία καθηγητών μουσικής, πραγματοποιώντας μαθητικό συλλαλητήριο και στη Ρόδο, με κατάληξη το δημαρχείο του νησιού. Με παλμό και βροντερή φωνή, εξέφραζαν συνθήματα, τραγούδησαν συνοδεία μουσικών οργάνων, ενώ «κατέκλυσαν» το δημαρχιακό κτίριο, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η είσοδος και η έξοδος απ’ αυτό, μέχρι και τη λήξη της κινητοποίησής τους.

Πάνω από 250 μαθητές (270 φοιτούν στο σχολείο) ένωσαν τη φωνή τους, ώστε να απαιτήσουν την τοποθέτηση δέκα καθηγητών μουσικής στο σχολείο τους. Η πορεία τους ξεκίνησε από το δημαρχείο, κατευθύνθηκε στην πλατεία Κύπρου και κατέληξε εκ νέου στο δημαρχείο. 

Πηγή: www.blackmonday.gr

ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΔΟΥ 5 ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΔΟΥ 4 ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΔΟΥ 3 ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΔΟΥ 2

ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΔΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published.