Μαζική προσέλευση υπήρξε σήμερα στο 2o Bazaar που διοργανώθηκε από το Δωδεκανησιακό Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν μεταμόσχευση μυελού των οστών «Ροδαυγή». Το Bazaar πραγματοποιήθηκε με χειροποίητες δημιουργίες και με τη συνδρομή χορηγών σε αίθουσα του ξενοδοχείου Lydia που βρίσκεται στην πόλη της Ρόδου.

ΡΟΔΑΥΓΗ 5Η πρόεδρος της «Ροδαυγής» Κατερίνα Παπαχατζή, ένας άνθρωπος ιδιαίτερα ευαίσθητος και φιλικός, υποδεχόταν τους ανθρώπους που έσπευσαν στο Bazaar για να βοηθήσουν αυτή τη σπουδαία προσπάθεια. Η Φρόσω Κουβίδη, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου «Ροδαυγή», αναφέρθηκε σε αυτή την προσπάθεια και στο αξιέπαινο έργο που επιτελούν με τη συνδρομή και τη στήριξη των πολιτών.

Πρόκειται για το 2ο Bazaar του Συλλόγου, που επιδιώκει να συμβάλλει στη βελτίωση της κατάστασης που αντιμετωπίζουν παιδιά που προσπαθούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους και χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών. Η προσπάθεια αγκαλιάστηκε από πλήθος κόσμου που βρέθηκε από νωρίς στο πλευρό του Συλλόγου, βοηθώντας τον αγώνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΡΟΔΑΥΓΗ 3«Τα περισσότερα αντικείμενα που δίδονται σήμερα είναι χειροποίητα και έχουν κατασκευαστεί από τα μέλη τους φίλους και τους εθελοντές της «Ροδαυγής». Υπάρχουν και ορισμένα αντικείμενα που δόθηκαν από χορηγούς», είπε η κ. Κουβίδη, η οποία περιέγραψε αναλυτικά τις ασθένειες που μπορεί να αντιμετωπίζει ένα παιδί που χρειάζεται να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Η «Ροδαυγή», ένας Σύλλογος με πλούσιο έργο και αξιέπαινη προσφορά, που δραστηριοποιείται υπό την κ. Κατερίνα Παπαχατζή. Είναι ένας Δωδεκανησιακός Σύλλογος που δρα ως βοηθός σε παιδιά που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών και πάσχουν από κάποιο χρόνιο νόσημα, όπως ο καρκίνος ή η λευχαιμία.  Λειτουργεί εδώ και 4 χρόνια και έχει ήδη βοηθήσει – στο βαθμό που είναι εφικτό – 40 με 50 παιδιά από τα Δωδεκάνησα. Τα περισσότερα απ’ αυτά είναι από τη Ρόδο, ενώ δόθηκε βοήθεια και σε παιδιά από την Κω και την Πάτμο, συνδράμοντας στις μετακινήσεις τους στην Αθήνα ή στηρίζοντας τις οικογένειές τους.

Πηγή: www.blackmonday.gr

ΡΟΔΑΥΓΗ


ΡΟΔΑΥΓΗ 4
ΡΟΔΑΥΓΗ 2 ΡΟΔΑΥΓΗ 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.