Παζάρι αγάπης από την Φλόγα στην πλατεία Κύπρου (!)

ΦΛΟΓΑΣτην πλατεία Κύπρου, έχει στηθεί από το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 και συνεχίζεται και την Κυριακή 24 Απριλίου 2016, το περίπτερο αγάπης της Φλόγας, ενός Πανελλήνιου Συλλόγου, που στηρίζει τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες. Ένα παζάρι, που έχει ως στόχο να στηρίζει τα παιδιά και το έργο της Φλόγας.

Η εκπρόσωπος της Φλόγας στη Ρόδο, που μίλησε στην Black Monday.gr, αναφέρθηκε στο παζάρι που βρίσκεται σε εξέλιξη, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο της Φλόγας, που στηρίζει και συνδράμει παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες. Πρόκειται για έναν Πανελλήνιο Σύλλογο, στον οποίο φιλοξενούνται παιδιά απ’ όλη την επαρχία.

Οι πολίτες, που επιθυμούν να συνδράμουν το έργο τους, μπορεί να επισκεφτούν το περίπτερό τους, που βρίσκεται στην πλατεία Κύπρου σήμερα Κυριακή 24 Απριλίου 2016, και να αγοράσουν λαμπάδες, γλυκά κουταλιού, μέλι, στεφάνια, παιδικά ζαχαρωτά και πολλά ακόμη. 

Τα προϊόντα προσφέρονται από το Ροδιακό λαό, που όπως εξηγεί η εκπρόσωπος της Φλόγας, είναι δίπλα τους πάντοτε και τους ευχαριστούν πολύ. Το σύνολο των εσόδων θα διατεθούν στη Φλόγα, εκεί όπου φιλοξενούνται και παιδιά από την περιοχή της Δωδεκανήσου.

ΦΛΟΓΑ

ΦΛΟΓΑ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.