Στις φυλακές θα επιστρέψουν για να συνεχίσουν να εκτίσουν τις πολυετείς ποινές κάθειρξης που τους έχουν επιβληθεί, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω, ο παππούς, η μητέρα και η θεία ανήλικης κοπέλας, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι για το βιασμό και την αποπλάνηση της!

Οι τρεις καταδικασθέντες, κατέθεσαν αίτηση δια του συνηγόρου τους Άκη Δημητριάδη, για αναστολή εκτέλεσης της ποινής που τους έχει επιβληθεί έως την εκδίκαση της υπόθεσής τους από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, η οποία εξετάστηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου και απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με τους δικαστές και τους ενόρκους, η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού κρίθηκε ένοχη για το βιασμό, την αποπλάνηση και άμεση συνέργεια στην αποπλάνηση της κόρης της και της επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 35 ετών κατά συγχώνευση, ο παππούς κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση και τον βιασμό της ανήλικης εγγονής του και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 25 ετών, ενώ η θεία κρίθηκε ένοχη σε άμεση συνέργεια βιασμού και αποπλάνησης και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 25 ετών.

Κατά της απόφασης αυτής του δικαστηρίου οι τρεις καταδικασθέντες κατέθεσαν αίτηση αναστολής εκτέλεσής της η οποία και εξετάστηκε χθες από το δευτεροβάθμιο πλέον δικαστήριο, το οποίο και την απέρριψε.

Στο άκουσμα της απόφασης του πρωτόδικου δικαστηρίου η καταδικασθείσα μητέρα αντέδρασε με βίαιο τρόπο και αιφνιδιαστικά γύρισε να κινηθεί προς το μέρος της κόρης της, η οποία πλέον σήμερα είναι ενήλικη κοπέλα, και την έβρισε με χείριστους χαρακτηρισμούς, ενώ παράλληλα την έφτυσε!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

http://www.rodiaki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.