Με μία βαρυσήμαντη παρέμβαση, τέσσερις ημέρες πριν τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, στέλνει μήνυμα ενότητας και στήριξης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Παράλληλα, επισημαίνει πως οι επικείμενες εκλογές αποτελούν κρίσιμο ορόσημο για τη χώρα και τονίζει την ανάγκη να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις και να προχωρήσουν όλες εκείνες οι τολμηρές μεταρρυθμίσεις, με στόχο να αρθεί το αδιέξοδο της κρίσης και ο Τόπος να μπει σε τροχιά ανάπτυξης.

«Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου είναι ένα κρίσιμο ορόσημο για τον τόπο. Δεν υπάρχει περιθώριο να χαθεί κι άλλος χρόνος και είναι αδιανόητο να πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες των Ελλήνων. Πρέπει να ληϕθούν δύσκολες αποϕάσεις και να προχωρήσουν τολμηρές μεταρρυθμίσεις. Μόνο έτσι θα βγούμε επιτέλους από την κρίση και θα μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης. Απαραίτητη προϋπόθεση γι αυτό είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Στις 21 Σεπτεμβρίου η χώρα χρειάζεται αποτελεσματική κυβέρνηση, με ευρεία κοινωνική αποδοχή. Αυτή την προοπτική διασϕαλίζει μια όσο το δυνατόν ισχυρότερη Νέα Δημοκρατία. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τη νίκη της παράταξής μας», σημειώνει, στη δήλωσή του, ο πρώην πρωθυπουργός.

Δημ. Γκάτσιος

http://www.capital.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.