ΠΑΤΜΟΣ – Ποιος είναι ο σύντροφος της Μπαλατσινού!

Όσοι τους συνάντησαν στην Πάτμο έχουν να λένε ότι ανάμεσα τους υπάρχει η…σπίθα που δένει τα νέα ζευγάρια.

ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ 2

Από την ημέρα που η Τζένη Μπαλατσινου έφυγε για το Σαν Φρανσίσκο με τη μεγάλη της κόρη Αμαλία προκειμένου να κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες για την εγγραφή της στο διάσημο πανεπιστήμιο Berkeley, τα νέα για εκείνη τρέχουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Όλα ξεκίνησαν από τις φωτογραφίες με την ίδια που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας να απεικονίζουν την ίδια σε τρυφερές στιγμές με κάποιον άντρα που έδειχνε να είναι ο νέος της σύντροφος στην Πάτμο. Πληροφορίες λένε ότι η σχέση τους μετρά ήδη έξι μήνες. Σήμερα η εφημερίδα «Espresso», με άρθρο της αποκαλύπτει την ταυτότητα του άντρα που κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον της όμορφης Τζένης.

ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ 3

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, πρόκειται για 35 χρονο επιχειρηματία Ανδρέα Παππά με καταγωγή από την Καβάλα, ο οποίος όπως αναφέρει η εφημερίδα ασχολείται επαγγελματικά με την οικογενειακή επιχείρηση, την Θερμοπλαστική Καβάλας. Μάλιστα δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη ότι πληροφορίες πως ξεκίνησε η γνωριμία των δυο τους, ωστόσο εκείνοι που τους συνάντησαν στην Πάτμο έχουν να λένε ότι ανάμεσα τους υπάρχει η …σπίθα που δένει τα νέα ζευγάρια.

Πηγή: Espresso

Leave a Reply

Your email address will not be published.