Δέχεται αφόρητες πιέσεις από στελέχη και οπαδούς της ΝΔ να διεκδικήσει την προεδρία της ΝΔ, καθώς στο πρόσωπο του Έλληνα Επιτρόπου βλέπουν μια «ενωτική πρόταση» για το κόμμα

Την ώρα που όλες οι πληροφορίες αναφορικά με το θέμα της αρχηγίας της Νέας Δημοκρατίας συνέκλιναν στο ότι ο κύκλος των υποψηφιοτήτων κλείνει με τους Ευάγγελο Μεϊμαράκη, Απόστολο Τζιτζικώστα, Κυριάκο Μητσοτάκη και Άδωνι Γεωργιάδη, τις τελευταίες ώρες υπήρξαν αναφορές στο όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αβραμόπουλος δέχεται αφόρητες πιέσεις από στελέχη και οπαδούς της ΝΔ να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος, καθώς στο πρόσωπο του Έλληνα Επιτρόπου βλέπουν μια «ενωτική πρόταση» για τη Νέα Δημοκρατία.

Και μπορεί, μέχρι στιγμής, ο κ. Αβραμόπουλος να μην έχει εκφραστεί ανοιχτά για το θέμα, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν το έχει ακόμη απορρίψει και «το σκέφτεται».

Ο κ. Αβραμόπουλος, ο οποίος σήμερα βρέθηκε στη Νέα Υόρκη όπου και συμμετείχε στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, αναμένεται να επιστρέψει αύριο στην Αθήνα και μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως γίνει τελικά γνωστό αν θα αποφασίσει να διεκδικήσει και εκείνος την αρχηγία της ΝΔ.

http://www.protothema.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.