Παρουσία πλήθους κόσμου και σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 9ης Ιανουαρίου 2016, η κοπή της βασιλόπιτας του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου και η απονομή βραβεύσεων σε όσους μαθητές εισήχθησαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ή Αρίστευσαν. 

ΠΑΤΕΡ ΜΑΞΙΜΟΣΤον Αγιασμό και την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο πάτερ Μάξιμος, ενώ στη συνέχεια παιδιά της Καρπάθου τραγούδησαν παραδοσιακά Καρπάθικα κάλαντα, μαγεύοντας τους παραβρισκόμενους. Η πρόεδρος του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου Αγγέλικα Λάμπρου Μηναϊδη, στο πλαίσιο της τοποθέτησής της, ευχήθηκε καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη και πρόοδο. Παράλληλα, συνεχάρη τους μαθητές για τις επιτυχίες τους, υποστηρίζοντας πως εκείνοι αποτελούν την ελπίδα όλων μας, αλλά και τους γονείς τους που μεγαλώνουν παιδιά με αξίες, αρχές και ιδανικά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν 73 παιδιά, ενώ τις μαντινάδες που ακούστηκαν έγραψε ο Εμμανουήλ Μανιός. Ευχαριστίες ακούστηκαν για πρόσωπα όπως η κ. Ζωή Μπακίρη και ο κ. Νίκος Παυλίδης, ενώ ο καθηγητής κ. Κωνσταντινίδης, ευχήθηκε στους μαθητές για πρόοδο και προσφορά. Το φλουρί της βασιλόπιτας κέρδισε ένα νεαρό και πανέμορφο κορίτσι, η Άννα Πορτσέλλι, στην οποία ευχόμαστε ευλογημένη ζωή και καλή σταδιοδρομία. 

Στην εκδήλωση παρέστησαν – μεταξύ άλλων – ο βουλευτής Μάνος Κόνσολας, εκπρόσωπος του υπ. βουλευτή Στέφανου Δράκου, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Ευάγγελος Μανδρακός.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα μέλη του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου, που εργάστηκαν για τη βράβευση των μαθητών και την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης και συγκεκριμένα στην Αγγέλικα Λάμπρου Μηναϊδη, στην Φανή Μανιού Ευαγγελίδου, στην Φωτεινή Στέργου, στην Στέλλα Οικονομίδη Χιωτάκη, στην Μαρία Καπετανάκη, στην Σοφία Καρίκη, στην Χριστίνα Καμαράτου, στην Φανή Αναστασιάδη, στη Στέισυ Πολεμικού, στον Νίκο Παυλίδη, στον Μιχάλη Κοντό και στον Γιώργο Σκευοφύλακα. 

Φωτορεπορτάζ: Nicolas Nanev 

Πηγή: Black Monday.gr

ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ ΠΑΤΕΡ ΜΑΞΙΜΟΣ ΠΑΤΕΡ ΜΑΞΙΜΟΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ ΝΙΣΥΡΙΩΝ ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ ΣΑΡΡΗ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΗΒΕΛΙΝΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published.