ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Ο Αναπτυξιακός & Πολιτιστικός Σύλλογος Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», ανακοινώνει στο πλαίσιο του εορτασμού του Πάσχα τις παρακάτω εκδηλώσεις.

1 .Το Σάββατο του Λαζάρου στις 23-04-2016, τηρώντας το πατροπαράδοτο έθιμο, τα παιδία του Συλλόγου χωρισμένα σε ομάδες θα γυρίσουν στης γειτονιές της Κρεμαστής για να ψάλουν τα κάλαντα του Λαζάρου.

  1. Τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί μια ομάδα κοριτσιών μελών του συλλόγου μας, υπό την καθοδήγηση της Νίκης Εξαδάκτυλου, θα ψάλλει τα απόστοιχα του εσπερινού « ΟΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ» στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κρεμαστής, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας θα ψαλλούν τα εγκώμια στην εκκλησία και εν συνεχεία θα συνοδέψουν τον επιτάφιο.
  2. Τη Λαμπρή Δευτέρα στις 02-05-2016 ο Σύλλογος μας, ως είθισται τα τελευταία χρόνια, θα διοργανώσει το πανηγύρι στο Εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου με μουσική, χορό και με την ορχήστρα του Νεκτάριου Κωνσταντάκη. Στο τραγούδι θα συμμετέχει και το μέλος του συλλόγου μας, Νίκη Εξαδάκτυλου. Στο χώρο θα πωλούνται σουβλάκια, μπύρες και αναψυκτικά. Σας περιμένουμε για να διασκεδάσετε μαζί μας.
  3. Την Κυριακή του Θωμά στις 08-05-2016 ο Σύλλογος μας διοργανώνει εκδρομή στον Άγιο Σουλλά για τα παιδιά που πήραν μέρος στα «Κάλαντα του Λαζάρου» όπου θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν. Εν συνεχεία θα μεταβούμε στην ταβέρνα «Πιτροπάκης» στην Αρχαία Κάμειρο όπου ο Σύλλογος μας θα προσφέρει γεύμα στα παιδιά.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου η «ΠΡΟΟΔΟΣ» εύχεται σε όλο τον κόσμο καλό και ειρηνικό Πάσχα.

 

 Για το Δ.Σ.

 Ο Πρόεδρος

 ΜΠΑΤΗΣ Νίκος

Leave a Reply

Your email address will not be published.