Το 11ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χωρών του  Αναπτυξιακού & Πολιτιστικού Συλλόγου Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» τελείωσε. Εμείς σαν Σύλλογος έχουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτό το Φεστιβάλ. 

Πρώτα τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου που και τις τρείς μέρες έδωσαν το παρόν πραγματοποιώντας μια ζωντανή δυναμική στο Φεστιβάλ. Τους συνδιοργανωτές, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον ΔΟΠΑΡ, την ΟΠΣ Ρόδου, τη Δημοτική Ενότητα Κρεμαστής και τον Πρόεδρο του κ. Τσαμπίκο Ποδιώτη.

Τους σπόνσορές μας, τα καταστήματα που στηρίζουν αυτή τη προσπάθεια.

Τον τηλεοπτικό σταθμό ΘΑΡΡΙ που για τρείς μέρες κάλυψε αυτή τη γιορτή.

Το χορηγό επικοινωνίας Τοπικά Νέα.

Τις ομάδες που πήραν μέρος, τον Πολιτιστικό Σύλλογο γυναικών Κοσκινού, τον Λαογραφικό Σύλλογο Τερψιχόρη Καλυθιών, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αίθωνα Αρχαγγέλου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμάρι Παστίδας.

Επίσης τους Επίσημους προσκεκλημένους μας , τον Πολιτιστικό Σύλλογο   Άγιος Γεώργιος Βόλου Μαγνησίας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αντιμάχειας Κω Η ΠΡΟΟΔΟΣ καθώς και τον Αδελφοποιημένο Σύλλογο Εβρυτών Ξάνθης.

Επίσης όλους τους χορευτές του Συλλόγου μας που έλαβαν μέρος, τους δασκάλους, τα παιδιά που ομόρφυναν το Φεστιβάλ με τις ωραίες ζωγραφιές και τη δασκάλα τους την κυρία Ζωή Γαρυφάλλου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πρόδρομο Φανών και τον Φοίβο Κρεμαστής για τα τραπεζοκαθίσματα που μας δάνεισαν καθώς και την παρουσιάστρια του Φεστιβάλ την κυρία Άννα Σαρρή.

Τέλος τους αφανής ήρωες μέλη και φίλους του Συλλόγου μας που βοήθησαν αφιλοκερδώς  για να πραγματοποιηθεί αυτό το μεγάλο γεγονός.

Και του χρόνου ακόμα καλύτερο!

Σας ευχαριστούμε!

 Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΜΠΑΤΗΣ Νίκος

Leave a Reply

Your email address will not be published.