Υπέρ των πρόωρων εκλογών το συντομότερο δυνατόν τάχθηκε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών ο οποίος αναφέρθηκε στην ετοιμότητα του υπουργείου για τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

O Κώστας Πουλάκης μιλώντας στον Βήμα FM, τόνισε ότι από άποψη τεχνογνωσίας το υπουργείο είναι έτοιμο, ενώ τάχθηκε υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες.

Το Υπουργείο Εσωτερικών έχει τόσο μεγάλη τεχνογνωσία από τις εκλογές, που το απέδειξε με τον πιο περίτρανο τρόπο στο δημοψήφισμα, όπου μέσα σε έξι μέρες το πραγματοποίησε χωρίς καμία παρατυπία. Άρα, με την έννοια της τεχνογνωσίας, είναι έτοιμο.

Με την έννοια της πρακτικής, δηλαδή των τεχνικών στοιχείων, π.χ. προμήθειες, θέλω να σας πω ότι δεν είναι έτοιμο, διότι βάσει νομοθεσίας, μπορεί να ετοιμαστεί μόνο με την προκήρυξη των εκλογών.

Όχι, δεν υπάρχει (σ.σ.: ανάκληση αδειών διευθυντών και τμηματαρχών). Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν διευθυντές, οι οποίοι είναι σε άδεια και από τη Δευτέρα – απ’ ό,τι έχω τα στοιχεία, τα οποία τα είχα ανεξάρτητα από τις εξελίξεις – θα είναι το 90% στη θέση του.

http://www.imerisia.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.