Που θα ιερουργήσει ο Μητροπολίτης

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΡΟΔΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΡΟΔΟΥ κ.κ ΚΥΡΙΛΛΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Ορφανοτροφείου Θηλέων Ρόδου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Καλάθου. ΩΡΑ 19.00

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Απολακκιάς.
ΩΡΑ 19.00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Παραδεισίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και την Χειροτονία σε Πρεσβύτερο του Διακόνου Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, θα τελέσει τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού Μαλώνας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος το εσπέρας, θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό στην Ιερά Μονή Αγίου Φιλήμονος Αρνίθας. ΩΡΑ 19.00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Καλαβάρδων. ΩΡΑ 19.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καταβιάς.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Σιαννών.
ΩΡΑ 19.00

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος παλαιάς πόλεως Ρόδου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, το εσπέρας θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου της Ιεράς Μονής Παντανάσσης Σορωνής. ΩΡΑ 19.00

ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου της Ιεράς Μονής Παντανάσσης Σορωνής.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Σίλα (Σουλά) Σορωνής. ΩΡΑ 20.00

ΠΕΜΠΤΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Σίλα (Σουλά) Σορωνής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.